Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 28
На всеки един мъж в живота са му необходими три жени: майка, жена и поне още една, която да го счита за мъж.
Габриел Лауб
Мъжете са способни да се доверяват един на друг, знаейки с точност каква нечестност, която могат да очакват.
Стивън Лийкок
Щастлив съм, че не съм бисексуален. Нямаше да издържа да ми отказват и мъже, както го правят жените.
Бърнард Манинг
Малко изнасилване е дори полезно за душата на мъжа.
Норман Мейлър
Адвокатът е държавен мъж, който ни защитава от грабителите, лишавайки ги от повода да ни ограбват.
Хенри Луис Менкен
Любимата жена може да направи всичко за мъжа, с едно изключение: никога не престава да го критикува и превъзпитава.
Джон Пристли
Предайте поздрави на вашия президент! Оказа се много силен мъж! Десет изнасилени жени! Никога не съм очаквал от него! Той ни изненада всички! Всички му завиждаме!
Владимир Путин
Жената получава по-голямо удоволствие от изневярата отколкото мъжът: за него това не е кой знае какво събитие, но за нея измяната винаги означава отмъщение, страст или грях.
Етиен Рей
Бракът е може би най-скъпият начин за един средностатистически мъж да се справи с прането.
Бърт Рейнълдс
Повечето жени са на един мъж разстояние от благосъстоянието.
Глория Стейнем
Колко умни биха били жените, ако можеха да притежават целия този разум, който мъжете губеха по тях.
Юлиан Тувим
Всички мъже са чудовища. На жените не им остава нищо друго, освен да ги хранят по-добре.
Оскар Уайлд
Край себе си имам само "йес"-мени (съгласяващи се мъже). Че кому му трябват "но"-мени (такива, които не се съгласяват или въобще ги няма)?
Мей Уест
Мъжете са моето хоби. И ако някога се омъжа, ще трябва да се откажа от него.
Мей Уест
Ако щастието се състоеше единсвено във физическата лекото и свободата от грижи, то най-щастливият индивид би следвало да бъде не мъж или жена, а както си мисля: американската крава.
Уилям Лайън Фелпс
Всички мъже в моето семейство бяха брадати; и повечето от жените.
Уилям Клод Фийлдс
Мисля, че ние се обличаме преди всичко заради мъжете.
Джери Хол
Свободата е право, защитавано до край със саможертвата на американските военнослужещи мъже и жени.
Арнолд Шварценегер
Мъжът се привързва към жена не за да й се наслади, а за да се наслаждава той самия.
Симон дьо Бовоар
Мъжете не обичат да им казваме, че сме нещастни заради тях. Кажем ли го, считат че сме прекалено взискателни и егоистични. Те винаги ни ненавиждат, когато им казваме това, което наистина мислим. Очевидно няма такава любов, при която да може да се казва всичко.
Дороти Паркър
Мъжете в моето семейство са силни, защото жените в моето семейство убиват и изяждат слабите.
Робърт Джордан
Мъжът се смята за зрял, когато престане да изпъква сред бременни жени.
Джакомо Казанова
Предишна
1
...
27
28
(Текуща)
29
...
93
Следваща