Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 27
Обичам мъжете не защото, те са мъже, а понеже не са жени.
Кристина Шведска
Понякога – каза тя – е необходима жена, за да извади най-доброто от мъжа.
Кристофър Макдугъл
Ние сме тук, за да станем велики мъже и жени и с тази цел трябва да премахнем всичко в нашата религия и философия, което има тенденция да направи човешкия ум зависим слабак. Ако искате да служите на Бога и да бъдете наистина религиозни, не коленичете пред Бога, но се научете да ходите с Бога и правете нещо осезаемо всеки ден, за да увеличите щастието на човечеството. Това е религия, която си заслужава и само такава религия може да угоди на Безкрайния.
Крисчън Ларсън
Книгите му бяха най-близкото нещо, което имаше до мебелите, и той живееше в тях по начина, по който другите мъже живеят в кресла.
Лаура Хиленбранд
Всеки, който казва, че жените нямат влияние над мъжете, допускат голяма грешка.
Лиза Сий
Всички ми казаха да бъда мъж. Никой не ми каза как.
Лори Халсе Андерсен
Намерете ми мъж, с който няма да ми е скучно да се храним заедно, и аз ще бъда щастлива.
Лорън Бекол
Ние няма да получим равенство извън дома, докато мъже са равни в него.
Глория Стейнем
Има три неща, които един мъж трябва да иска да промени в момичето си: нейната фамилия, адрес и гледната и точка за мъжете.
Кид Куди
Мъжът е като котката - гони го и той ще бяга, игнорирай го и той ще дойде да мърка на крака ти.
Хелън Роулънд
Футболът е проста игра - 22 мъже гонят една топка 90 минути, а накрая германците печелят.
Гари Уинстън Линекер
Ако пчелите изчезнат от лицето на земята, на хората няма да им останат повече от четири години живот. Няма повече пчели, без повече опрашване... не повече мъже!
Алберт Айнщайн
Любопитна особеност на нашата професия: мъжете завиждат много по-силно на жените, отколкото те на тях.
Сара Бернар
Акселерация: момичетата изглеждат като девойки, девойките – като жени, а жените – като мъже.
Аркадий Давидович
Жената не трябва да иска от мъжа да мие чиниите. Нали когато се е влюбила в него, той не е стоял до мивката.
Марлене Дитрих
Нацупените устни лично на мен не ми харесват. Но много мъже се хващат на това. Така че: цупете се!
Марлене Дитрих
Това е, което мъжът най-вече търси у една жена – той иска да се увери, че някой глупак го признава за умен.
Джордж Елиът
Ако една обикновена жена и един обикновен мъж се считат един друг за необикновени, то това е любов.
Янина Ипохорска
Идентифицирам се повече с жените, отколкото с мъжете. Предполагам, че имам силна женска страна.
Лени Кравиц
Инициативата за скандала принадлежеше на мъжа, звуковото оформление на жената.
Емил Кротки
По-добре изградете училищна стая за момчето, наместо килия и бесилка за мъжа.
Елиза Кук
Жените не се обичат една - друга, и причина за това са мъжете.
Жан дьо Лабрюйер
Предишна
1
...
26
27
(Текуща)
28
...
93
Следваща