Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 25
Ако жената не може да реши какво да носи, това е сигурен знак, че тук е замесен мъж.
Шърли Конран
...един от онези много лоши мъже, които дори постмодернизмът не може да обясни.
Юнот Диаз
Не мисля, че ние и мъжете сме равни. Ние сме по-горе.
Барбра Стрейзънд
Аз станах мъж. Преди това бях малко момче.
Адам Ант
Най-привлекателният орган в мъжа е неговият мозък.
Азия Ардженто
Нашата демокрация към истинската демокрация има същото отношение, както мъжа към евнуха.
Борис Немцов
Ако жената не може да получи мъжа който иска то тя е остаряла.
Брижит Бардо
Ако мъжа знае за какво именно обича жената, то той не я обича.
Вадим Зеланд
Искам да кажа, абсолютно се наричам феминистка. И с това имам предвид жена, която вярва, че възможностите ви не трябва да бъдат ограничавани от пола ви, че жените трябва да имат право на същите възможности като мъжете.
Айлет Уолдман
Задължение на всички войски и полиция под мое командване е да предприемат най-строги мерки. Всеки акт на насилие, извършен от партизаните, трябва да бъде наказан незабавно. Изпратените доклади трябва също така да съдържат подробности за предприетите контрамерки. Където има доказателства за значителен брой партизански групи, част от мъжкото население на района ще бъде арестувано, а в случай на извършване на акт на насилие тези мъже ще бъдат разстреляни.
Алберт Кеселринг
Като е мъже е писател, жените винаги са това, което преследват мъжете, а светът им винаги е загадка. Затова винаги се опитвах да представя възможно най-много гледни точки върху женските светове.
Гао Синдзиен
Натрупването на мъже с по-ниско качество от браковете им чрез конкурентно намаляване на доходите на по-висококачествени мъже продължава, докато доходите на мъжете с най-високо качество се намалят до техните единични нива.
Гари Бекер
Има призив към приключения. Това е нещо във вътрешната психика на човечеството, особено мъжете.
Гари Гигакс
Самочувствието е най-голямата болест, позната на мъжа или жената, защото е условно.
Албърт Елис
Няма никакви доказателства, че мъжете са по-рационални от жените. И двата пола изглеждат еднакво ирационални.
Албърт Елис
Не се дава на много мъже мечтите им да се сбъднат през целия им живот.
Алгис Будрис
Мъжете първо изпитват необходимост, след това търсят полезност, след това грижи за комфорта, но по-късно се забавляват с удоволствие, оттам стават разтворени в лукс и накрая полудяват и пилеят своето вещество.
Джамбатиста Вико
Мисля, че мъжете, които могат да плачат, са силни мъже.
Джеймс Фрей
Мъж, дори и да иска, не би могъл да вземе властта от жена, защото тя управлява света със силата на деспот, въпреки че тази сила е любов.
Джереми Бентъм
Повечето мъже действат толкова силно и силно отвън, защото отвътре ние сме уплашени, слаби и крехки. Мъжете, а не жените, са по-слабият пол.
Джери Рубин
Заслужава ли си мъжа да се влюби и веднага да оглупее.
Джеръм Дейвид Селинджър
Осъден престъпник, който има силни семейни връзки, залог в общността и образование, може да получи пробация, докато мъж, който има малко семейни връзки, малък дял в общността и малко образование, може да получи десетгодишна присъда за същото престъпление.
Джо Байдън
Предишна
1
...
24
25
(Текуща)
26
...
93
Следваща