Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 24
Ако искате да бъдете истинско човешко същество - истинска жена, истински мъж - не можете да търпите неща, които ви карат да възмущавате, да възмущавате. Трябва да се изправиш. Винаги казвам на хората: "Огледайте се; вижте какво ви прави нещастни, какво ви кара да се ядосвате и тогава се ангажирайте с някакво действие."
Стефан Хесел
Айзенхауер е моят избор като американец на XX век. От всички мъже, за които съм учил и писал, той е най-умният и най-добрият.
Стивън Амброуз
Мъжете винаги изглеждат умни в добре втален, ушит костюм. Обратно, те могат да бъдат невероятно красиви в дънки, съчетани с кашмирен пуловер или очукано кожено яке, или дори само с памучна тениска.
Тамара Мелън
Решаването на женските проблеми може да бъде постигнато само в свободно и демократично общество, в което се освобождава човешката енергия, енергията както на жените, така и на мъжете заедно. Нашата цивилизация се нарича човешка цивилизация и не се приписва само на мъже или жени.
Тауакул Карман
Мисля, че повечето мъже, хетеросексуални и хомосексуални, се радват да бъдат считани за сексуални обекти.
Том Гън
Всички проблеми на света биха могли да бъдат уредени лесно, ако мъжете бяха готови да мислят. Бедата е, че мъжете много често прибягват до всякакви устройства, за да не мислят, защото мисленето е толкова тежка работа.
Томас Дж. Уотсън
Много се интересувах от връзката между мъжа, който говори и жената, която слуша. Бях привлечена от идеята, че връзката между мъж и жена може да бъде нещо като самата война, много мъчителна и жестока.
Антонио Лобо Антунеш
Жените могат да устоят пред любовта на мъжа, пред неговата слава, пред неговата красива външност, пред неговото богатство, но не е по силите им да устоят пред неговото красноречие, ако то е обърнато към тях.
Уилки Колинс
Мъжът е велик на земята и във вековете, но всяка йота от неговото величие е израсло от жените.
Уолт Уитман
Моята мечта е да намеря такъв мъж, който всяка нощ да ми разказва нова приказка.
Фамке Янсен
Светът не се е променил толкова. Командват все още мъжете.
Филипа Грегъри
Ние не обсъждаме анатомичните, физиологичните и психическите характеристики на човека, считан за личност; но ние се интересуваме от разнообразието на тези черти в групи мъже, намиращи се в различни географски райони и в различни социални класи.
Франц Боас
Мъжете нямат нужда от лингвистичен талант; те просто се нуждаят от кураж и думи.
Хелън Фишер
Естествената красота наистина примамва мъжете. Те ще ви казват това отново и отново и проучванията последователно го доказват.
Хелън Фишер
Мъжете искат да мислят, че жените не изневеряват, а жените искат мъжете да мислят, че не изневеряват и следователно половете играят малка психологическа игра помежду си.
Хелън Фишер
Смята се, че изчервяването е свързано с повишени нива на норепинефрин в мозъка, което може да е свързано с романтични чувства. Сигнализира, че сме заинтересовани и развълнувани, което е привлекателно за мъжете.
Хелън Фишер
Популярност - умението търпеливо да слушаш, как мъже хвалят своите жени, а жените се оплакват от мъжете си.
Хенри Луис Менкен
Ерген - мъж, който иска да има жена, но се радва, че няма.
Хенри Луис Менкен
Очарован съм от пътуването, което една интелигентна и амбициозна жена прави в професионалния свят, за разлика от пътуването, което прави мъж с подобна амбиция, с подобна интелигентност. Какви отстъпки трябва да прави жената? Трябва ли да работи с 20 процента повече от мъж?
Чарлс Къминг
Мъжете не осъзнават, че ако спим с тях на първата среща, вероятно не сме заинтересовани да ги видим отново.
Челси Хендлър
Заедно с 97 процента от жените, които виждат, никога не съм бил фен на червенокосите мъже.
Челси Хендлър
Съвършено точно: жената е по-близко до природата, от мъжа.
Шарлот Генсбург
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
93
Следваща