Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 21
За изграждането на комунизма е необходимо, едновременно с новите материални основи, да се изгради новият мъж и жена.
Ернесто Че Гевара
Ако жена счита себе си за необходима за щастието на мъжа, тя е много близа до това, да го направи нещастен.
Етиен Рей
Мъжът е нужно да се приеме такъв, какъвто е. Но оставяйки го в такъв вид е недопустимо.
Жа Жа Габор
Любовта на играта е като карането в една кола: жени предпочитат отклоненията, мъжете се стремят да намалят ъглите.
Жана Моро
Жената - за мъжа загадка, решението на която той търси във следващата жена.
Жана Моро
Мъжете правят война, за да получат внимание. Всички убийства са израз на самоомраза.
Алис Уокър
Жената е умряла, ако не може да гледа на мъжа като на своят най-добър приятел.
Жорж Санд
Най-добрата дреха за жената - това са обятията на любящият я мъж. Но за тези, които са лишени от такова щастие, ме има мен.
Ив Сен Лоран
Струва ми се, че всеки мъж предпочита добро ястие без музика пред музика без добро ястие.
Имануел Кант
Заради обичан мъж аз съм готова на всичко! Даже и да му направя кафе.
Кийра Найтли
Аз никога не съм плакала за мъже. Защо да пилееш сълзи за този, който те кара да плачеш.
Кирстен Дънст
Щастлив мъж си ако знаеш, че, когато се прибереш вечер в къщи, ще има жена която да се ослуша за твоите стъпки.
Кларк Гейбъл
Наблюдателите долу си поеха дъх наведнъж. Въздухът изведнъж се почувства споделен. Мъжът отгоре беше дума, която сякаш знаеха, въпреки че не я бяха чували преди.
Колъм Маккан
Някои жени са толкова стеснителни, че чак се стесняват да отказват на мъжете.
Константин Мелихан
Понякога жена се отклонява от сближаване с мъж, не защото не го харесва, а защото се страхува да не я хареса.
Константин Мелихан
Омъжените жени трябва да се награждават с медал "За победа", женените мъже с медал "За мъжество", а ергените с медал "За отбрана".
Константин Мелихан
Жената винаги знае, какво иска от нея мъжа, но не винаги знае, какво иска от самата нея.
Константин Мелихан
Жената се обижда на мъжа в два случая: когато той вижда в нея само жена и когато не вижда в нея жена.
Константин Мелихан
Мъжът иска да намали любовта до размера на удоволствието, а жената иска да увеличи любовта до размера на щастието.
Константин Мелихан
Красотата е богатството на жените. Богатството е красотата на мъжете.
Константин Мелихан
На жените са нужни мъже, за да имат пари, а на мъжете са нужни пари, за да имат жени.
Константин Мелихан
Когато една жена каже на мъж, че й е студено, той си мисли, че трябва да я прегърне, а тя, че трябва да й купи кожух.
Константин Мелихан
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
93
Следваща