Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 20
Тези мъже се разбират най-добре с жени, които могат да се справят най-добре без тях.
Шарл Бодлер
От известно време знам, че мога да срещна всеки мъж, когото пожелая, но това не означава, че искам да се срещна с когото и да е. Със сигурност не ми харесва да се насилвам ситуацията.
Шарън Стоун
Жените имат незаконно преимущество пред мъжете: там където е безсилен умът, те могат да пуснат в ход глупоста.
Юл Бринър
Мъжете са също толкова чувствителни и в някои отношения по-чувствителни от жените.
Барбара де Анджелис
Галантност: кокетството на мъжете.
Адриан Декурсел
Надявайки се да спечели благоволението на жената, мъжът прави първата стъпка към нея - това не е просто обичай, а задължение, възложено му от природата.
Блез Паскал
В този момент огромен брой интелигентни мъже и жени с добра воля се опитват да изградят по-добър свят. Но проблемите се раждат по-бързо, отколкото могат да бъдат решени.
Бъръс Фредерик Скинър
На осемнадесет мъжа обожава, на двадесет обича, на тридесет желае да обладае, а на четиридесет - размишлява.
Василий Ключевски
Жените не са по-нравствени от мъжете, но са по-малко разглезени от власт.
Глория Стейнем
Жените придават твърде голямо значение на един възхитителен поглед. А мъжете се стараят да поддържат това заблуждение.
Джейн Остин
Какви странни същества са това мъжете.
Джейн Остин
Жената - това е неуспешен мъж.
Джек Лондон
Мъжете доказват своята любов към семейството чрез работа, докато жените се грижат за дома и децата.
Джесика Алба
Жените по-лесно признават своите грешки, понеже мислят, че те грешат по-често от мъжете.
Джина Лолобриджида
Майка ми винаги ми казваше: доверявай се на мъжа, обожавай мъжа и запиши колкото може повече имущество на свое име.
Джоан Ривърс
Истинските мъже презират битката, но никога няма да бягат от нея.
Джордж Вашингтон
Статусът не трябва да се измерва чрез способността на жената да привлича и улавя мъж.
Джърмейн Гриър
Може би жените винаги са били в по-близък контакт с реалността, отколкото мъжете: изглежда, че това е справедливото възнаграждение за това, че са лишени от идеализъм.
Джърмейн Гриър
Английската култура е основно хомосексуална в смисъл, че мъжете наистина се интересуват само от други мъже.
Джърмейн Гриър
Мъжете от началото на времето са търсили мир.
Дъглас Макартър
Животът на един мъж е щастлив, главно защото той винаги очаква, че скоро ще бъде такъв.
Едгар Алън По
Толкова е лесно за жената да стане това, което мъжът, когото обича, вярва, че е.
Едит Уортън
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
93
Следваща