Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 14
Търси себе си, а мъж ще се намери.
Джейн Остин
Защо се случва така, че мъжете с по-нисък ръст имат по-голям кураж от онези с по-висок?
Джон льо Каре
Влюбеният мъж често изглежда като глупак, но влюбената жена - никога.
Етиен Рей
Жената счита за умен този, който споделя нейното мнение, а не мнението на мъжа и.
Жан Ростан
Това е лоша черта у мъжете – да се стесняват от своето сърце. Това е също самолюбие, обаче фалшиво. Те по-добре да се стесняват от ума си – защото той доста по-често греши.
Иван Гончаров
Нищо не е толкова необходимо за един мъж, като компанията от интелигентна жена!
Лев Толстой
Не карайте мъжа да недоумява твърде дълго - защото най-вероятно ще намери отговор... някъде другаде.
Мей Уест
Най-добрият начин да задържите един мъж е в собствените си обятия.
Мей Уест
Истинският любовник е мъж, който може да те разтрепери докосвайки лицето ти или усмихвайки се в очите ти, или просто гледайки съсредоточено в пространството.
Мерилин Монро
Целомъдрената съпруга трябва да се показва пред хората единствено с мъжа си, а когато него го няма да си остава невидима, седейки си у дома.
Плутарх
Истинският мъж е мъж дори тогава, когато е гол.
Станислав Йежи Лец
Защото обсадните работи срещу смелите и смели мъже трябва да се изградят по един план, по друг срещу предпазливите хора и по трети срещу страхливите.
Витрувий
Аз съм мъж, който се влюбва толкова лесно и с такова безразсъдно несъобразяване с последиците от моите действия, че от първия миг на сключване на брак ставам, почти по дефиниция, прелюбодеец.
Майкъл Шейбон
Мъжете и жените никога не могат да бъдат близо. Те трудно могат да говорят един на друг на същия език. Но са принудени завинаги да се опитат и затова дори при поражение няма мир.
Маргарет Драбъл
В умовете на мъжете съществува тон на чувство към жените, като към роби.
Маргарет Фулър
Гладните мъже нямат уважение към закона, авторитета или човешкия живот.
Маркъс Гарви
Аз не играя игри, а винаги прямо казвам, каквото ми е на ума. Да показва стеснителност е за глупачките. Ако мъжа се плаши от твоята честност, значи, той не е този, който ти е нужен.
Мила Кунис
Разликата между мъжката и женската любов се заключава в това, че жената обича със цялото си сърце и цялата душа, а мъжа с целият си ум и тяло.
Мина Антрим
Мъжете не са кучета. Ние просто мислим, че сме и понякога се държим така, сякаш сме. Но, вярвайки в нашата благородна природа, жените имат невероятната сила да ни вдъхновят да живеем според нея.
Нийл Строс
Любовните писма са основен вид литература, в който жената е по-висша от мъжа.
Паоло Мантегаца
Откритията на Алфред Нобел са характерни; мощните експлозиви могат да помогнат на мъжете да изпълняват възхитителни задачи. Те също са средство за ужасно унищожение в ръцете на големите престъпници, които водят народите до война.
Пиер Кюри
Любовта е опит на мъжът да удовлетвори една единствена жена.
Пол Жералди
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
93
Следваща