Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 12
Фантазията на мъжете е най-доброто оръжие на жените.
София Лорен
Мъжете говорят на жените, каквото искат, а жените правят с мъжете, което те искат.
София Сегюр
Последният тест на лидера е, че той оставя зад себе си у другите мъже убеждението и волята да продължат.
Уолтър Липман
Идеалната възраст за встъпване в брак при мъжете съставлява около деветдесет години, за две минути преди смърта.
Франк Синатра
Костюм, шапка, добра работа и самотно пиянство през почивните дни - това е, което украсява един мъж.
Франк Синатра
Ако мъжът е неуловим, то жената е непобедима.
Фредерик Бегбеде
Най-щастливата жена е не тази, която е получила най-добрия мъж, а тази, която е направила най-добър от този, който и се е отдало да получи.
Хелън Роулънд
Мъжете не издържат на експлозивната смес от красота и интелигентност.
Шарън Стоун
Момичето може да чака, докато не се появи подходящият мъж, но между тях това не означава, че тя не може просто прекрасно да си прекара времето с всеки който не е подходящ.
Шер
Мъжете не са такива, каквито са, защото искат да подлудят жените; те са били обучени да бъдат такива от хиляди години. И това обучение затруднява мъжете да бъдат интимни.
Барбара де Анджелис
Силните жени се женят само за слаби мъже.
Бети Дейвис
Аз бих се омъжила само ако намеря мъж с петдесет милиона долара, като половината от тези пари ми даде до омъжването и гарантира, че ще умре в течение на година.
Бети Дейвис
Когато мъж изказва своето мнение, той е мъж. Когато жена изказва своето мнение, тя е проклетница.
Бети Дейвис
Интересно е как младите поети мислят за смъртта, докато старите мъже мислят за момичетата.
Бохумил Храбал
Ако мъжа не може да бъде верен на една жена, той в крайна сметка не може да бъде верен на самият себе си.
Вивиан Лий
Не е възможно мъжът да бъде елегантен без нотка женственост.
Вивиан Уестууд
Мъжете ловуват, жените вземат плячка.
Виктор Юго
Жените, в същността си са по-близко към идеала за човек, от мъжете.
Вилхелм фон Хумболт
Обвинявам майка си за моя скапан полов живот. Тя ми каза, че мъжът трябва да е отгоре, а жената под него. Три години със съпруга ми спахме на двуетажно легло.
Джоан Ривърс
За всеки мъж движещата сила е жената. Без жена даже Наполеон би бил просто идиот.
Джон Ленън
Повечето мъже обичат ласкателствата вследствие скромното мнение за себе си, а повечето жени - по противоположната причина.
Джонатан Суифт
Много е трудно да си жена, защото по принцип трябва да се занимаваш с мъже.
Джоузеф Конрад
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
93
Следваща