Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мисъл" - страница 75
Винаги ми харесва, когато започнете да използвате нещо с малко по-малко благоговение. Започвате да го използвате малко небрежно и с малко по-малко мисъл, защото тогава, според мен, го използвате много естествено.
Джони Айв
Привърженик съм на абсолютното потапяне. Ако искате да станете богати, запрограмирайте го в себе си. Престанете да мислите за това, което и прави бедни, и се научете да мислите поновому - за това, което ще ви направи богати.
Джордан Белфорт
Единственото което стои между теб и твоята цел, е глупавата мисъл за това, защо не можеш да достигнеш целите си, които ти постоянно превърташ в главата си.
Джордан Белфорт
Подобно на комедията, ужасът има способността да провокира мисълта и да доразвива разговора по реални социални въпроси по много мощен начин.
Джордан Пийл
Някои се ужасяват от самата мисъл за смъртта; други са много по-изплашени от перспективата за смърт.
Джордж Ефинджър
Трудно е да мислите ясно, когато някой ви е разстроил емоционално, така че е по-малко вероятно да разпознаете тактиката за това, което всъщност са.
Джордж Саймън
Мисълта за сигурността носи съществен риск. Държава, която има сигурност като своя единствена задача и източник на легитимност, е крехък организъм; то винаги може да бъде провокирано от тероризма, за да стане по-терористичен.
Джорджо Агамбен
Не е важно това, което се случва с нас, а мислите ни за случилото се, нашата реакция, която може да бъде конструктивна или негативна.
Джоузеф Мърфи
Бъдете спокойни и спокойни, настройте се с Безкрайния интелект и продължете с правилната мисъл, правилното чувство и правилните действия и ще стигнете до целта си.
Джоузеф Мърфи
Ако мислите добро, ще последва доброто, ако мислите зло, ще последва злото. Това е начинът, по който работи умът ви.
Джоузеф Мърфи
Фокусираните, насочени мисли достигат субективните нива; те трябва да са с определена степен на интензивност. Интензивността се придобива чрез концентрация.
Джоузеф Мърфи
Когато човек мисли, че чете характера на друг, той често несъзнателно издава своя; и това е особено случаят с онези хора, чиито познания за света са от такъв вид, че водят до крайно недоверие към хората.
Джоузеф Фарел
Не сме в капан от мислите си. Това, което обикновено правим обаче, е да създаваме мисли, които ни хващат в капан.
Джошуа Дейвид Стоун
Ето защо всеки ден, преди да започнете деня си, трябва да облечете психическата си броня или психическа защита. Предлагам златисто бял полупропусклив балон, който позволява положителни мисли и чувства и предпазва от негативни мисли и чувства. Хората обличат физическо облекло всеки ден, но не мислят за важността да се обличат психически и емоционално.
Джошуа Дейвид Стоун
Поддържайки ума си стабилен в Светлината през цялото време, негативните мисли ще умрат от липса на енергия и в подсъзнанието ви ще се формира нов положителен навик. Освен това ще бъде лесно да бъдеш позитивен.
Джошуа Дейвид Стоун
Говориш, когато престанеш да си в мир с мислите си.
Джубран Халил Джубран
Във филма аз просто харесвам факта, че камерата понякога може да улови мислите ви.
Джуди Денч
Обикновено готвенето на човек е по-добро, отколкото си мисли.
Джулия Чайлд
Мисля, че имам някои от най-ясните си мисли, когато бягам.
Дийн Карнасис
Живота - дело във висша степен прогресивно, и главните движещи пружини на този стремеж са съсредоточени в мислите и стремежите към по-доброто, това е най-здравословно и нормално, организирани от представители на нашата порода.
Дмитрий Иванович Писарев
Филмът е за това, което мислите. Става въпрос за това, което е вътре.
Долф Лундгрен
Мислите ли, че социалните медии са за свързване онлайн? За тези деца [в Тунизийската революция] това беше военен инструмент за защита на невъоръжени хора от убийци.
Дон Тапскот
Предишна
1
...
74
75
(Текуща)
76
...
95
Следваща