Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мисъл" - страница 71
Ако човешките емоции до голяма степен са резултат от мисленето, тогава човек може значително да контролира чувствата си, като контролира мислите си - или чрез промяна на интернализираните изречения, или саморазговор, с които до голяма степен е създал чувството на първо място.
Албърт Елис
Ако човек мисли само за собствената си печалба и се опитва да се облагодетелства за сметка на другите, той ще предизвика ненавистта на Небето.
А. Б. Фрийман-Митфорд
Писъците, виковете и агресията са създадени, за да ви накарат да го направите, без да мислите. Това беше различно - мълчаливо, направено в сянка и бях усетил тежестта на тялото му върху мен в тъмнината. Това беше той или аз. Така е в кървавата война. Непрекъснато се оправдавате.
Денис Ейви
Когато просто не мислите, че можете, продължете! Преодоляването на тези слаби моменти е начинът, по който ставате по-силни.
Денис Остин
Не, не сме нормални тийнейджъри. Да, черният охлюв все още е там, поглъщайки всякакви щастливи мисли, които си позволим.
Джазмин Варга
Фокусирайки се върху мислите, излитате; фокусирайки се върху желанията, падате.
Джак Дан
Мирът изисква от нас да се откажем от илюзиите си за контрол. Можем да обичаме и да се грижим за другите, но не можем да притежаваме нашите деца, любовници, семейство или приятели. Можем да им помагаме, да се молим за тях и да им пожелаваме добро, но в крайна сметка щастието и страданието им зависят от техните мисли и действия, а не от нашите желания.
Джак Корнфийлд
Притеснението означава да се измъчвате с обезпокоителни мисли или да се тревожите за неща, над които имаме нулев контрол. Ако живеете на север, няма нужда да се притеснявате за снега. Ще получавате изобилие всяка година. Ако живеете в Калифорния или Тексас, не е нужно да се притеснявате за дъжд, защото няма да получим такъв.
Джак Уайт
Голямата картина е хубав начин да мислите за нещата, ако имате свободата.
Джак Уайт
Понякога си мислите, че знаете неща, знаете ги много дълбоко, само за да осъзнаете, че не знаете нищо.
Джанди Нелсън
Правило номер едно: не подценявай врагът. Правило номер две: мисли, като престъпник.
Джанет Еванович
Харесваше й да мисли, че мръсотията, която тя отмива от кожата, постепенно се разтваря във вода, докато тя престане да бъде мръсотия.
Джанин Къминс
Фундаментализмът приема различни форми в различните религии, но има едно поразително сходство във всички форми на фундаменталистката мисъл. Всеки иска силно да провери всички разновидности на "модерното" или "декадентско" мислене.
Джей Парини
Американската фундаменталистка мисъл се свързва силно с реакционната политическа идеология, тъй като нервните християни отблъскват либералните реформи на много фронтове.
Джей Парини
Покажете ми съпруг, който държи мислите си за себе си, и аз ще ви покажа разочарована съпруга.
Джеймз Добсън
Ако сте съсредоточени в мир и мислите, че мислите са мили и любвеобилни, ще привлечете към себе си същия вид идеи и чувства. Не забравяйте, че мислите са като много мощни магнити!
Джеймс Ван Прааг
Мислите са като куршуми. Те отиват точно при вас. Ти си като целта. Когато се разхождате и сте депресирани или има умора или поведение, с което не сте свикнали, това може да бъде нечия енергия върху вас. Трябва да знаете как да го почистите. Също така хората искат да се свържат с любими хора, които са преминали.
Джеймс Ван Прааг
Мислите са много реални, дори и да не можем да ги видим. Те създават истински и мощни чувства и преживявания.
Джеймс Ван Прааг
Мислите са като куршуми. Трябва да сте наясно, когато влизате в сграда каква енергия има там, чиито мисли са там. Хората трябва да осъзнаят, когато хората мислят за вас, че тяхната мисъл е върху вас.
Джеймс Ван Прааг
Тъй като нашето съзнание не умира при смърт, ние носим нашия набор от мисли и вярвания със себе си на другата страна. Както в живота, така и в смъртта. Когато преминем в другите измерения, ние продължаваме да създаваме преживявания чрез мислите си, по същия начин, както направихме в живота.
Джеймс Ван Прааг
Колкото повече се стараем да поддържаме мислите си позитивни, толкова по-приятно ще бъде нашето пътуване в живота.
Джеймс Ван Прааг
Истината е относителна. Истината е това, което можете да накарате избирателя да повярва, че е истината. Ако сте достатъчно умни, истината е това, което карате избирателя да мисли, че е. Затова съм демократ. Мога да накарам избирателите на демократите да мислят каквото искам.
Джеймс Карвил
Предишна
1
...
70
71
(Текуща)
72
...
95
Следваща