Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мисъл" - страница 66
Болестта е резултат от дисбаланс. Дисбалансът е резултат от забравянето кой си. Забравяйки кой си, ти създава мисли и действия, които водят до нездравословен начин на живот и в крайна сметка до болест... По този начин болестта може да се разбере като урок, който си си дал, за да ти помогне да запомниш кой си.
Барбара Ан Бренън
В определен момент, когато гледаш репортаж по телевизията за война, се зараждат мисли: това истина ли е или...
Бари Левинсън
- Мисля. - Мисли? - Процес, при който аз използвам мозък, за да приема рационално решение.
Бека Фицпатрик
Хората обичат да лъжат, защото това прави живота им по-лесен и мислите им по-кратки. Това се нарича психоза на самоизмамата.
Бен Блуши
Но няма нищо като да се изправиш срещу страха си. Ако мислите, че дяволът е зад вас, обърнете се и се изправете срещу него, както се казва.
Бен Кейн
Всичко, което Бог ни изпраща, е красиво, въпреки че ние може да не го разбираме - и трябва само да му дадем подходяща мисъл, за да видим, че това, което Бог дава, е просто чисто щастие; страданието е това, което добавяме към него.
Адалберт Щифтер
Човек може да мисли ясно там, където има простор за неговите мечти.
Адриана Триджиани
Кризата, обхващаща Америка, не е просто икономическа или политическа криза; нещо по-дълбоко причинява хаос по цялата земя, наемническо и утилитарно отношение, което демонстрира малко съпричастност към действителното благосъстояние на хората, което отхвърля въображението и мисълта, маркирайки страстта към знанието като без значение.
Азар Нафизи
... езикът ни е даден за това, че да скриваме своите мисли.
Берил Бейнбридж
Но като баща не мога да понеса мисълта, че не мога да помогна на собствените си деца.
Бернхард Шлинк
Няма значение какво мисли някой друг за живота ви. Важно е само какво мислите за него и какво сте решили да направите от него.
Бетани Франкел
Висшето мъжество е в този, който мисли самостоятелно. Който се е осмелил самостоятелно да мисли, ще действа и самостоятелно.
Бетина фон Арним
Говорим за факти, но фактите съществуват само частично за нас, ако не се повтарят и пресъздават чрез емоции, мисли и чувства. На мен ми се струваше, че всъщност не сме съществували или съществували само наполовина, защото не сме могли да се реализираме с въображение и да общуваме със света, защото сме използвали произведения на въображението, за да служим като слугини на някакъв политически трик.
Азар Нафизи
Даже размишленията влияят на характера на работа на гените. Скоростта, с която расте брадата на мъжете например, отчасти зависи от това, колкото много той мисли за секса.
Бил Брайсън
Докато повечето хора по света вероятно не са чували името ми, Владимир Путин мисли за моето име много редовно. Той наистина ме не харесва, защото аз съм човекът, отговорен за Закона на Магнитски.
Бил Браудър
Винаги, когато децата ви са извън контрол, можете да се успокоите от мисълта, че дори Божието всемогъщество не се е разпростирало и на Неговите деца.
Бил Козби
Няма нито една мотивация, мисъл, постъпка или дума, която да се е изплъзнала от вашето същество и да е избегнала пълното, неразделено внимание на Бог.
Бил Хайбълс
Ако някой има по-добра идея, бъдете готови да слушате с отворен ум и да мълчите, докато завърши мислите си.
Блеър Сингър
Никакво четене или запаметяване няма да ви направи успешни в живота. Разбирането и прилагането на мъдрата мисъл е от значение.
Боб Проктър
Човекът, който е силно еволюирал, ще мисли, изгражда образ и се фокусира върху него.
Боб Проктър
Вибрациите никога не лъжат. Човек би могъл да говори едно, а все пак да мисли друго. Стигнете до точката, в която обръщате по-голямо внимание на вибрациите, които получавате, а не на думите, които чувате. Интуицията е един от най-ценните умствени инструменти, които притежавате. Започнете да го използвате съзнателно. Вашите награди ще си струват усилията.
Боб Проктър
Сирачето в детската литература позволява на детския герой сами да придвижат историята напред. Мисля, че колкото и да е щастливо семейство, всяко интелигентно дете си мисли: "Как се родих на тези родители?" - става въпрос за намиране на вашето място в света.
Брайън Селзник
Предишна
1
...
65
66
(Текуща)
67
...
95
Следваща