Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мисъл" - страница 12
Щом замените негативните мисли с положителни, ще започнете да получавате положителни резултати.
Уили Нелсън
Да имам някакъв отчет за моите мисли, нрави, познанства и действия, когато настъпи часът, в който времето е по-пъргаво от паметта, е причината, която ме кара да си водя дневник: дневник, в който трябва да изповядвам всяка своя мисъл, трябва отвори цялото ми сърце!
Фани Бърни
Истинският добър вкус се състои в това да казваме много с няколко думи, да избираме сред мислите си, да имаме ред и подредба в това, което казваме, и да говорим със самочувствие.
Франсоа Фенелон
Който не може да промени самата тъкан на своята мисъл, никога няма да може да промени реалността.
Ануар Садат
Не казвайте на шахматист, че мечтаете за принца на белия кон. Той дълго ще мисли за кой кон му говорите: "b1" или "g1".
Ашот Наданян
И тогава знам, че всичко свърши. Щом започнете да мислите за началото, това е краят.
Юнот Диаз
Мислите и безпокойството решават всички ваши проблеми - вашият опит го потвърждава?
Байрон Кейти
Заглушавайки ума, можем да изпитаме истински мир. Докато различни видове мисли възбуждат мозъка, ние не изпитваме 100 процента мир.
Банте Хенепола Гунаратана
Жените не искат да чуят какво мислите. Жените искат да чуят какво мислят - с по-дълбок глас.
Бил Козби
Ако мислите, че е просто, тогава не сте разбрали проблема.
Бярне Строуструп
Благодарността е най-висшата форма на молитва, тъй като тя признава наличието на добро, където и да осветявате светлината на своите благодарни мисли.
Алън Коен
Не трябва да се забравя, че възстановяването се осъществява не от лекаря, а от самия болен човек. Той се лекува със собствената си сила, точно както ходи със собствената си сила, или яде, или мисли, диша или спи.
Георг Гродек
Преценка за мен не е самото схващане на една мисъл, а признаването на нейната истина.
Готлоб Фреге
За певец, който действително пее, една от най-ужасните мисли е за загубата на гласът.
Григорий Лепс
Истинската природа на боговете е тази на магическите образи, оформени извън астралната равнина от мисълта на човечеството и повлияни от ума.
Дайън Форчън
Придобиването на умения изисква редовна среда, адекватна възможност за практикуване и бърза и недвусмислена обратна връзка за коректността на мислите и действията.
Даниел Канеман
Нищо не е свободно така, както човешката мисъл.
Дейвид Хюм
Каквато е мисълта на човек в сърцето, такъв е и той.
Джеймс Алън
Мисли неотклонно само за великото. Повдигни природата до самият себе си, и нека Вселената отразява твоята душа.
Александър Довженко
Що се отнася до последователността на мисълта, предпочитам непоследователност.
Джон Кейдж
Не забравяйте: вие може да привлечете към себе си това, в което вярвате и за което мислите.
Джон Темпълтън
Не може да се мисли за по-голям абсурд от мрачен, коравосърдечен, алчен, горд, злонамерен християнин.
Джонатан Едуардс
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
95
Следваща