Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 9
Всеки път, когато има списък със 100-те най-велики записи за всички времена, всички тези албуми са записани за два дни. Едва ли някой от тях отне една година, ще ви кажа. В наши дни смятам, че е важно хората да знаят това.
Джак Уайт
Не ми е трудно да правя най-главозамайващи каскади, защото за мен е нещо обичайно всеки ден.
Джеки Чан
Ако имах поглед отвисоко на всеки ден, щях да имам енергията и вдъхновението да завладея света. Проблемът е, че когато най-много се нуждаете от такъв поглед, никой не ви го дава.
Дженифър Игън
Можеш да се преструваш дълго, но един ден всичко отпада и си сам. Ние сме сами на най-красивото място на света...
Джийн Рис
Вие сте свободни пред слънцето на деня... и сте свободни пред нощната луна и нейните планети и сте свободни там, където няма слънце, луна или планети... но сте свободни, когато затворите очите ви към цялото същество. Но ти си роб на този, когото обичаш, защото го обичаш, и си роб на този, който те обича, защото той те обича.
Джубран Халил Джубран
Тогава един ден си помислих, че би било прекрасно да направя цяла книга, да направя текста и рисунките си заедно и така започнах да правя детски книги.
Дик Бруна
Ракът на гърдата се открива в по-ранен, по-лечим стадий в наши дни, до голяма степен защото жените предприемат повече превантивни мерки, като самопроверки и редовни мамографии. И лечението също се подобрява.
Елизабет Хърли
Понякога прекарвам цял ден в своя халат. Но ако се обличам, правя себе си омайващ, защото тогава се чувствам очарователен.
Елоиза Джеймс
Не разбирам как хората могат да вярват в Бог, дори когато аз самият мисля за него всеки ден.
Емил Чоран
Това беше смехът на рождените дни, от парите, намерени в стар джоб.
Иън Ранкин
Всеки ден е нов ден и никога няма да можете да намерите щастие, ако не продължите.
Кари Ъндърууд
На теория също е възможно някоя универсална империя някой ден да покрие цялото земно кълбо, без да оставя външни "варвари" да служат като нашественици.
Карол Куигли
Трябва да обичате това, което правите, за да правите всеки ден.
Алия
Знам защо съм тук и единствената ми истинска целенасочена цел е да живея всеки ден пълноценно и да се опитвам да почитам Бог и да бъда насърчение за другите. Това, което носи бъдещето, е здраво в Божиите ръце и аз съм много щастлив от това!
Кен Хенсли
Реалността преди моя език съществува като немислима мисъл... животът предхожда любовта, телесната материя предшества тялото и един ден от своя страна езикът ще предшества притежаването на мълчание.
Кларис Лиспектор
Лесно е да говориш с кон, ако разбираш езика му. Конете остават същите от деня на раждането си до деня, в който умрат. Те се променят само от начина, по който хората се отнасят към тях.
Лаура Хиленбранд
Лидерството стои заедно с вашите хора. Хората казват, че трябва да живеете, за да се биете друг ден, но понякога трябва да покажете, че сте истински лидер.
Лейма Гбоуи
Между материалния напредък на човека и неговия социален и морален прогрес се е открил голям пропаст, залив, в който той може един ден да бъде изгубен, ако не бъде затворен или стеснен.
Лестър Пиърсън
Не разбирам как може една жена да излезе от вкъщи без да се е нагласила - дори само от учтивост. Никога не знае, може би това е денят, в който ще има среща със съдбата. И е най-добре да е възможно най-хубава пред съдбата.
Коко Габриел Шанел
Най-голямото заболяване на този ден и век е, че хората се чувстват необичани.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Хората си мислят, че в края на деня мъжът е единствената награда. Всъщност изпълнената работа е по-добрата награда за мен.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Всеки ден трябва да слушаш поне една песен, да погледнеш една хубава картина и ако е възможно, да прочетеш едно мъдро изречение.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
100
Следваща