Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 88
Когато пораснеш, рождените дни вече не са толкова забавни.
Линуд Баркли
Живота би станал още по-прекрасен, ако всеки ден можеш да научиш нещо ново.
Лионел Меси
Другите от нас са загубени. Ние вечно търсим. Ние се измъчваме с философии и ни боли да видим света. Ние поставяме под въпрос всичко, дори собственото си съществуване. Ние задаваме въпроси цял живот и никога не сме доволни от отговорите, защото не признаваме никого като авторитет, който да ги даде. Виждаме живота и света като огромен пъзел, който може никога да не разберем, че въпросите ни могат да останат без отговор до деня, в който умрем, почти никога не ни хрумва. И когато се случи, това ни изпълва с ужас.
Лиса Ангър
Отглеждането на млада жена ще бъде едно от най-досадни, възхитителни, изтощителни и изпълняващи неща, които някога ще правите. Понякога всички в един и същи ден. Работата е достатъчно трудна дори при най-добрите условия и всеки, който върши тежка работа, заслужава подкрепа. Когато получим тази подкрепа, когато разберем развитието на турнето, което е юношеството, ние наистина можем да се наслаждаваме и да даваме възможност на нашите момичета.
Лиса Дамур
Ако извадя страха от уравнението, какво бих променил в това как прекарвам дните си?
Лиса Ранкин
Ключът е да запомните, че как се чувстват умовете ни, докато вървим деня си - колко сме спокойни, щастливи и изпълнени - се превежда във физиологията на тялото.
Лиса Ранкин
В Деня на изкуплението на евреите е заповядано да търсят прошка от хората, които сме наранили.
Лора Шлезинджър
Тя никога повече не чу името на Пиер - той остана в сърцето й отровно цвете, но постепенно изсъхна. Тогава се появи Жул и последните венчелистчета излетяха от това цвете. Това продължи до деня, когато чудовищна катастрофа унищожи всичко за една нощ...
Лоран Боти
Нощта, която се бори за надмощие и победи, изпраща в затвора краткотрайния ден.
Лоренцо де Медичи
За да мислим, човек се обръща към присъствие, толкова ярко, че целият свят, който познава – включително целия този вътрешен свят на привидно аз, вярвания и ценности – е хвърлен завинаги в сянка, разкрит като лоша имитация на вечния ден. За да мислим, човек кани в самия си живот водач, който безупречно ще разглежда всяко действие и ще го мери с божествена и свята сила. Да помисля за това и още и след това да продължим и наистина да го направя.
Лон Майло Дюкет
Да бъдеш родител на майка си или баща си е предизвикателство, с което трябва да се справят твърде много тийнейджъри. Тийнейджъри, чиито родители се занимават със злоупотреба с вещества, финансови затруднения, загуба на работа, психични заболявания и развод, заслужават нашата любов, подкрепа и състрадание. Иска ми се Америка да спре да съди и критикува тийнейджърите и вместо това да се опита да разбере битките, които трябва да водят всеки ден.
Лори Халсе Андерсен
Аз съм частен човек, срамежлив човек. Понякога четенето в продължение на единадесет часа ми се струва идеален начин да прекарам един ден.
Лорън Гроф
Когато пиша нов проект, не обичам да се чувствам обвързана с която и да е предишна версия. Ето защо не използвам компютър, за да пиша. Текстът изглежда на екрана твърде много като книга. Това не е книга - това е лош първи проект на нещо, което един ден може да бъде книга.
Лорън Гроф
Изглежда, че копнея за общност и не й вярвам в еднаква степен и затова прекарвам по-голямата част от дните си, като внимателно изграждам различни общности в истории и виждам дали летят.
Лорън Гроф
Предпазливостта е девизът на днешният ден.
Лорън Кейт
Обичам те. Помня. И някой ден пак ще те намеря.
Лорън Оливър
Прави ми впечатление колко странни са хората. Можете да ги виждате всеки ден, можете да си мислите, че ги познавате и след това сте разбрали, че едва ли ги познавате.
Лорън Оливър
След този ден се зарекох, че и аз ще бъда ваш герой, независимо колко време отнема.
Лорън Оливър
По правило не убивам деца: само когато станат изключително досадни. Веднъж на ден е достатъчно.
Лорън Чайлд
Факт е, че ние възрастните нямаме много място в живота си за забавления и игри. Дните ни са изпълнени със стрес, задължения и упорита работа. Може да сме схванати, уморени и лесно да отегчим, когато се опитваме да се качим на пода и да играем с деца - особено когато това означава превключване на предавките от напрегнат работен ден или домакински задължения.
Лорънс Коен
Настройването не означава да разпитваме децата си за всяка малка подробност от живота им. Вместо това разкажете интересна история от деня си; те може да отговорят със собствена история.
Лорънс Коен
Никой никога няма да ви вземе толкова сериозно, колкото вие самите сте готови да го направите, а инатът е почти гаранция, че ще бъдете нещастни до края на дните си.
Лорънс Норфък
Предишна
1
...
87
88
(Текуща)
89
...
100
Следваща