Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 87
В този момент, когато се задаваше финансова криза, лорд Ревелсток спаси деня, като внезапно умря.
Лиакат Ахамед
Липсват ми дните, когато бях сама с героите си и никой друг не ги познаваше, освен мен.
Лиан Хърн
Мисля да умирам всеки ден, защото не мога да спра да мисля за живота.
Либа Брей
...колко още ще трябва да изразходвам цялата си енергия само да се влача от един ден в следващия?
Лидия Дейвис
Бях уморен от толкова много мислене, което правех най-много през онези дни. Правех и други неща, но продължавах да мисля, докато ги правех. Може да почувствам нещо, но в същото време щях да мисля за това, което чувствах. Дори трябваше да помисля какво си мисля и да се чудя защо го мисля.
Лидия Дейвис
Изберете рецепти като основна рецепта; направете голяма тенджера със супа и я замразете. Оттам нататък можете да го вземете във всяка посока. Друг ден сложете в него ориз или след това сложете царевица или колбаси. Оттам нататък е безкрайно.
Лидия Матичио Бастианич
Това, което правя, е моят живот, но не е като да прекарвам по 18 часа на ден, седем дни в седмицата в ресторантите.
Лидия Матичио Бастианич
Мисля, че обядът е едно от най-приятните и важни неща за деня. Но трябва да създадете пространство и време, за да направите точно това. И в Италия правим това.
Лидия Матичио Бастианич
Денят, в който щеше да разкаже на лелите си за момчето, което беше срещнала. Беше се прибрала вкъщи, забравила, че е рожденият й ден. Времето беше едновременно важно и без значение в гората; звездите отбелязваха сезонни промени, луната нараства и намалява, слънцестоенията се спазваха стриктно... но нормалните дни, седмици и месеци не бяха.
Лиз Бразуел
...Трябва да държите конец за зъби върху себе си през цялото време; когато зрението ви намалее, спрете да шофирате; не пазете твърде много тайни, в крайна сметка те ще ви изядат. Но най-ценният урок, който той ме научи, беше следния: Всеки ден остаряваме и някои от нас стават по-мъдри, но няма край на нашата еволюция. Всички ние сме бъркотия от противоречия; някои от нашите черти работят за нас, други срещу нас. И ето какво разбрах сам: В течение на живота хората се променят, но не толкова, колкото си мислите. Никой наистина не пораства.
Лиза Лутц
Отказвам да имам партньор в живота, който прекарва дните си, преструвайки се на шоу на Би Би Си.
Лиза Лутц
Силно съжалявам за този ден предварително.
Лиза Макман
Утре обикновено е най-натовареният ден от седмицата. Испанска поговорка.
Лий Кръчли
Надеждата е непоколебимата вяра, че предстоят по-добри дни, вероятно в този свят и със сигурност в следващия.
Лий Стробъл
Дните ни са изпълнени от зори до здрач, любима, но животът ни е празен.
Лийла Мийчам
Не искам да полудея, като се преструвам на някой през цялото време. Но в същото време, ако имам способността да влияя на хората и имаме Х количество енергия през деня, това вече дори не е наш вариант – наш дълг е да направим нещо положително в света.
Лили Сингх
Мисля, че това, което хората харесват в моя канал, е, че не съм перфектен. Винаги посочвам моята пъпка, моя ден за лоша коса... хората се свързват с това. Те гледат някой, който е точно като тях и говорят за неща, които и те преживяват.
Лили Сингх
Вибрацията на признателността е и най-високата, най-бързата вибрация, която можем да използваме за привличане. Ако оценяваме всичко и всичко през целия ден, щяхме да бъдем гарантирани да имаме рая на земята за нула време, да живеем щастливо с повече приятели, повече пари, по-красиви взаимоотношения, в пълна безопасност и по-близо до Бог на нашето Същество, отколкото е възможно да се разбере.
Лин Гранхорн
Бъдещето става минало всеки ден.
Лина Костенко
Когато сте заети всяка минута от деня, просто няма време за този вид осъзнаване.
Линда Лийминг
Всеки ден, когато се обличам, си мисля, какво искам да се случи днес? И аз се обличам за това.
Линдзи Келк
Господ е моят мир. Няма да живея в безпокойство. Той ме поставя под крилото Си на утеха и успокоява духа ми в мен. Той поема всичките ми тревоги върху Себе Си и ми помага да се съсредоточа върху Него. Да, въпреки че минавам през време на тежка несигурност и яростни тревоги, няма да се безпокоя - защото Ти си моят мир. Твоето Слово и Твоето присъствие ме успокояват сега. Ти държиш несигурността ми в дланта на ръката Си. Ти успокояваш тревожния ми ум - Изглаждаш набръчканото ми чело. Със сигурност спокойствието и доверието в Теб ще ме изпълват през всичките дни на живота ми. И аз ще държа ума си върху Теб завинаги.
Линда Дилоу
Предишна
1
...
86
87
(Текуща)
88
...
100
Следваща