Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 85
Полезността на математиката ни позволява да изграждаме космически кораби и да изследваме геометрията на нашата вселена. Числата може да са първото ни средство за комуникация с интелигентни извънземни раси. Някои физици дори спекулират, че разбирането на по-високите измерения и топологията - изучаването на формите и техните взаимовръзки - може някой ден да ни позволи да избягаме от нашата вселена, когато тя завърши или в голяма топлина, или в студ, и тогава бихме могли да наречем цялото пространство-време за нашия дом.
Клифърд Пиковър
Това е невероятен, абсурден парадокс, че всеки ден трябва да поставяме една крачка пред другата, без да знаем коя ще бъде последната ни.
Клоуи Бенджамин
Опитайте се да пробивате бетонна стена всеки ден с юмрук и в един момент ще спрете да чувствате болка.
Коджи Сузуки
Толкова ужасно да лежиш в тъмното и да чакаш утрешният ден.
Колет Вивие
Препоръчвам всеки ден, веднага щом станете от леглото, да си поставяте някаква проста, незначителна цел, а след това, преди лягане, да обобщавате, чудейки се колко сте успели да осъществите плана си. Превърнете го в навик.
Колин Типинг
Новият ден носи ново - това е моето мото. Животът е толкова прекрасен! Не мислите ли така? И най-прекрасното нещо е, че няма да трае вечно.
Колин Хигинс
Това, което трябваше да направи в дните преди да замине и на сутринта на тръгване, беше усмивка, за да си спомнят как се усмихваше.
Колм Тойбин
Трябва да дойде денят, когато не е изненада, че жената има мощна позиция.
Кондолиза Райс
Америка е забележително място в това, че социалните нагласи се променят почти незабележимо и след това се събуждате на следващия ден и те се променят. Но те се променят през цялото време.
Кондолиза Райс
Мисля, че Америка все още е светъл, блестящ град на хълма - не защото сме перфектни, а защото се борим в несъвършенствата си всеки ден.
Кондолиза Райс
Ти избра пътя, където героичните чувства и мисли не живеят в местите и идеалите или фантазиите, а в делата на простия сив ден.
Конкория Антарова
От този ден отивам поред до всяка врата и пея трите песни, които си спомням от училище. След няколко дни съм поразен колко щастливи изглеждат, когато ме чуят или разпознаят.
Корине Хофман
Истината е, че някъде ще се случват лоши неща всеки ден, а днес беше твой ред.
Коуди Макфейдън
Това беше вторият път този ден, когато стоях и гледах пространство, където голямо нещо не беше там, където трябваше да бъде.
Крейг Джонсън
Когато приемем себе си точно такива, каквито сме, точно в този момент, ние преминаваме от това да живеем за утрешния ден към оценяване днес.
Крис Кар
Нямах намерение да се отдръпвам и да чакам неизвестното. Щях да се гмурна и да стана лечител на пълен работен ден.
Крис Кар
Хората ме питат дали живея всеки ден, сякаш е последен, и не го правя. Живея всеки ден все едно ми е първи и нямам търпение за следващия.
Крис Кар
Пътуваш тук и пътуваш там, опитвайки се да се измъкнеш изпод облака и нищо не работи и след това един ден осъзнаваш, че носиш времето наоколо със себе си.
Крис Клийв
Единствените лоши дни като писател са тези, когато сте твърде страхлив или мързелив, за да седнете на клавиатурата и да й дадете всичко, което имате.
Крис Клийв
Няколко дни се събуждам и си мисля: Как попаднах тук? Това е като един ден, просто осъзнаваш, че вече не си млад и вече си направил избора си, а сега е твърде късно да промениш нещо.
Кристин Хармел
Един ден може да изглежда безкраен, като доживотна присъда.
Кристина Улсон
В крайна сметка един ден не може да бъде по-реален, отколкото в съзнанието на човек, който го е преживял.
Кристоф Рансмайр
Предишна
1
...
84
85
(Текуща)
86
...
100
Следваща