Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 84
Целта ми е да се опитам да бъда толкова щастлива, колкото мога - да преживявам всеки ден, точно както е.
Катрин Сентър
Това, че той е задник, изглежда беше общият консенсус за деня.
Катрин Смит
Мразя да изтъквам очевидното, но ето тази малка птичка, която се опитва да премине през огромна бронирана стъклена стена. Напълно невъзможна ситуация. Казваш ми, че е тук всеки ден и упорито кълва в продължение на десет минути. Е, днес стъклената стена падна.
Кевин Куан
Когато говоря за депресия, говоря за по-тежките форми на депресия и смятам, че концептуализирането като форма на скръб вероятно не е най-ефективният начин да се гледа на нея. Искам да кажа, че в края на деня хората страдат изключително много и вие искате да се лекувате.
Кей Редфийлд Джеймисън
Не искам да бъда една от тези, които не могат да си позволят парче торта даже и на собствения си рожден ден.
Кейт Бекинсел
Имала съм добри лоши дни. Но днес, когато съм на тридесет, аз съм в най-добрата си форма, от когато и да било.
Кейт Бекинсел
Една майка винаги ще се тревожи за детето си, всеки ден от живота си.
Кейт Кериган
- Това е най-добрият ден в живота ми! - Мерлин се радва на рамото ми. - Сега разбирам защо вещиците трябва да ходят на училище. Кошмарни унижения има на всяка крачка! Това е толкова забавно!
Кейти Бърчъл
Той беше висок и мършав с лице, което можеше да се сбърка с Кийт Ричардс в лош ден.
Кели Армстронг
Нямаше изход от досадата. Просто трябваше да продължим. И все пак, всеки час монотонност беше принос към нашата стратегия за пренасяне и всеки файл, през който преминахме, беше възможност да прочетем и научим за нашия приет изходен код. Бавно, ден след ден, седмица след седмица, ние намалихме списъка с файлове, които все още трябваше да изградим.
Кен Косиенда
Ще дойде ден, когато имотите, които притежаваме аз и моят партньор, ще бъдат продадени. Но до този ден паричният поток, генериран от тях, и тяхната оценка на стойността ни гарантират, че имаме способността да правим нещата, които обичаме днес и в бъдеще.
Кен Макелрой
Ние всички сме глупаци от гледна точка на утрешният ден.
Кен Уилбър
Привлечени сме да оставим своя отпечатък, оставяйки запис, за да покажем, че сме тук, а дневникът е чудесно място да го направим. След като започнете да рисувате, пишете и залепвате неща всеки ден, това може бързо да стане навик - дори да предизвика пристрастяване. Вашето отношение трябва да бъде: "Мога да направя това, но не трябва да го правя прекалено плашещо".
Кери Смит
Такава любов е длъжна да страда, защото един ден ще се събуди.
Кетрин Куксън
Животът ми ридаеше като красива молитва, моментите се простираха в часове, дните в години. Сега виждах, че е възможно да се живее дълъг живот зле или кратък живот добре и че всеки момент човек може да промени позицията си и след години на зимен сън да реши да изпълзи от бърлогата и да живее.
Ким Динан
Бях живяла много години, вървейки по грешни пътища, и тези дни се бяха уплътнили като гънките на акордеон в един инч време. Сега всичко се разшири. Животът ми ридаеше като красива молитва, моментите се разтягаха в часове, дните в години. Сега виждах, че е възможно да се живее дълъг живот зле или кратък живот добре и че всеки момент човек може да промени позицията си и след години на зимен сън да реши да изпълзи от бърлогата и да живее.
Ким Динан
Колко малко хора имат значение в живота на другите хора и колко малко знаят един за друг, даже да се срещат всеки ден.
Кинглси Еймис
Колко наивна бях в онези дни. Минах през живота, без да знам нищо. Работа, любов, да се напия малко на парти, за да се освободя от напрежението, да печеля пари, за да се чувствам в безопасност. Нито след милион години не бих разбрал, че светът е бъркотия, както каза Ирина, където мислите движат вятъра и погледите те унищожават или спасяват.
Клара Санчес
Виторио влезе в живота ми този ден, придружен от коментар за неговата привлекателност и не мисля, че някога съм му простила за това.
Клаудия Серано
Гледам се в огледалото всеки ден от 20 години. Това е същото лице.
Клаудия Шифер
Неопрехвърлима, неописуема Божия любов витаеше над водите още преди сътворението на света и до ден днешен витае над света, обгръщайки всичко съществуващо. Ако сте готови да отворите сърцето си, тя ще влезе в него точно тук и сега.
Клаус Кенет
Разбира се, технологията не е екзогенна сила, върху която хората нямат контрол. Ние не сме ограничени от двоичен избор между приемане и отхвърляне. По-скоро решенията, които вземаме всеки ден като граждани, потребители и инвеститори, ръководят технологичния прогрес.
Клаус Шваб
Предишна
1
...
83
84
(Текуща)
85
...
100
Следваща