Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 8
Всеки си има своя ден, но нечии дни са по-дълги.
Уинстън Чърчил
Ще има... естествено уместно да се използва източно осветление за спални и библиотеки, западно осветление през зимата за бани и зимни апартаменти и северно осветление за картинни галерии и други места, където е необходима постоянна светлина; тъй като тази четвърт от небето не става нито светла, нито тъмна с движението на слънцето, но остава стабилна и неподвижна през целия ден.
Витрувий
Ако направите това, което обичате, никога няма да работите и ден в живота си.
Марк Антъни
Казвам го всеки ден - аз съм най-щастливият човек на земята.
Марк Антъни
Интернет е голяма благодат за академичните изследвания. Отминаха дните, прекарани в прашни библиотечни библиотеки, търсейки статии от списания. Много статии са достъпни безплатно за обществеността в списания с отворен достъп или като предпечатки на уебсайта на авторите.
Ник Бостром
По-добре десет години водене на преговори, отколкото един ден война.
Андрей Громико
Един ден ще откриете, че мненията на безполезни хора са безполезни.
Пиърс Антъни
Не мога да удължа дните си, затова се стремя да ги подобря.
Пол Теру
Като писател, аз не съм богиня на вселените, които създавам. Аз съм най-много сценичен мениджър на изобилните дарове, които извират от рога на изобилието, което означава, че има източник, който е толкова сладък, прощаващ и щедър, че се моля всеки ден този източник да бъде моят водач.
Ребека Уелс
Гледането на телевизия в онези дни не беше същото, както е и днес. След години на слушане на радио, ние открихме, че черно-белите образи са хипнотизиращи.
Анет Фуничело
Прибави живот към дните си, а не дни към живота си.
Рита Леви-Монталчини
Жалко за онзи, който един ден гледа този вътрешен сфинкс и го поставя под въпрос. Той е изгубен.
Рубен Дарио
Човекът е създаден в последния ден на сътворението, когато бог е вече уморен.
Марк Твен
Авиаторите живеят по часове, а не по дни.
Т. Х. Уайт
Едно нещо обаче знам със сигурност: насилието или пряката заплаха от насилие от вида, който видяхме през последните няколко дни, е напълно неоправдано като отговор на всяка публикувана дума или изображение.
Тимоти Гартън Аш
Света е само обширен затвор. Всеки ден известно число затворници се подлагат на наказание.
Уолтър Рали
Действията говорят по-силно от думите. В идните дни Богинята на победата ще раздаде лаврите си само на онези, които са се подготвили да действат смело.
Хайнц Гудериан
Китайците казват, че е по-добре да не ядете нищо в продължение на три дни, отколкото да пиете чай за един ден.
Халед Хосейни
Въпреки песимизма, няма да правя филми, които казват: отчаяние, бягане и криене. Всичко, което искам да кажа е: не се страхувайте, някой ден всичко ще застане на мястото си и някъде определено ви очаква нещо добро.
Хаяо Миядзаки
Нашето безпокойство не изпразва утрешния ден от неговите скърби, но само изпразва днес от силните му страни.
Чарлс Х. Спърджън
Никога не се безпокойте от това, какво говорят/мислят хората за вас! Изпратете ги, и в края на деня единственото имащо значение мнение ще е вашето.
Шанън Лето
Всички сме обикновени. Всички сме скучни. Всички сме зрелищни. Всички сме срамежливи. Всички сме смели. Всички сме герои. Всички сме безпомощни. Просто зависи от деня.
Брад Мелцър
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
100
Следваща