Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 79
Той стои до леглото й и разказва какви песни пеят и за какво го попита Инга. Той стои и говори в групи за дълъг учебен ден и открива, че е толкова лесно да се композира в групи, колкото да се разкаже какво се е случило наистина.
Едвард Хуем
Снеговете и розите от вчерашния ден са изчезнали; И какво е любов, освен роза, която избледнява?
Едгар Ли Мастърс
След като можете спокойно да изминете три или четири мили без спиране, помислете за туристически пътувания - ден или през нощта - в окръг, щат или национални паркове. Туризмът на открито може да съживи душата ви, както и тялото ви.
Едмънд Борн
Това бяха дни на безотговорно изобилие, на незабележимо щастие.
Едуардо Мендоса
В дъждовни дни слънцето е непростимо проникване.
Едуардо Сачери
Живота – това е процес на постоянен избор. Във всеки момент човек има избор: или отстъпление, или преследване на целите си. Всяко движение към още по-голям страх, страхът, защита или изборът на целите и растежа на духовните сили. Избора на развитието вместо страхът десет пъти на ден – значи десет пъти се движите към самореализацията.
Ейбрахам Маслоу
Успях да изуча 50 години теория на лидерство и практикум в магистърската си програма в Сетон Хол и това осигури гръбнака на знанията, които използваме всеки ден. Бакалавърската ми работа беше в журналистиката, а ранната ми работа като репортер на вестник ме научи как да изследвам, пиша и пренаписвам.
Ейдриън Гостик
Трябваше да ти кажа, че те обичам всеки ден. Трябваше да ти дам звездите.
Ейми Кауфман
Хм, да. Предполагам, че лежането и четене на книги по цял ден не помага много за физическата издръжливост.
Ейми Плъм
Един прекрасен ден изведнъж осъзнах, че съм смъртно уморена от себе си.
Екатерина Вилмонт
Не хранете егото и проблемите си с вашето внимание... Бавно, сигурно егото ще отслабне, докато един хубав ден не е нищо друго освен тънък призрак на предишното си аз. Ще можете да видите точно през него, до божественото присъствие, което грее във всеки от нас.
Екнатх Еасваран
Медитацията е упражнение за затопляне на ума, така че да можете да правите джогинг през останалата част от деня, без да се развълнувате или да изкълчите търпението си.
Екнатх Еасваран
Неизбързаният ум носи способността да прави мъдри избори всеки ден - избор как да използваме времето си, къде да поставим ресурсите си и любовта си. Не говоря просто за избягване на плъховата надпревара, а за живот, изпълнен с артистична красота - живот, който почти е изчезнал от съвременната цивилизация, но е доста достъпен за всички.
Екнатх Еасваран
Обичам често да напомням на приятелите си колко кратък е животът. Това е важното послание на смъртта: нито ден за губене, нито ден за кавга, нито ден за размишление върху себе си. Това не губи радостта от живота; това придобива радостта от живота.
Екнатх Еасваран
Всички имаме нужда от един ден в годината, когато отговаряме на собствените си очаквания и позволяваме на света да бъде такъв, какъвто е, а не точно такъв, какъвто бихме искали да бъде.
Елизабет Бард
Реших да си взема почивен ден. От себе си. Днес няма да се чувствам изостанала. Няма да се притеснявам, че ще бъда по-добра съпруга, майка, дъщеря, икономка или писателка. Не приготвям изискана вечеря. Ще прекарам един обикновен ден, но ще мисля и благодаря-вместо да се тревожа и поправям. Всички имаме нужда от един ден в годината, когато отговаряме на собствените си очаквания и позволяваме на света да бъде такъв, какъвто е, вместо точно такъв, какъвто бихме искали да бъде.
Елизабет Бард
Оставянето на нещата да се случват винаги е най-лесното нещо в родителството не по-малко, отколкото в банковото дело, общественото образование и опазването на околната среда. Липсата на дисциплина е очевидна в наши дни в почти всички аспекти на американското общество. Защо? Това би трябвало да е много по-голям въпрос, над който да размишляваме, докато изнасяме боклука и завързваме обувките на децата си.
Елизабет Колбърт
Важно е да запомните, че всеки художник е начинаещ, той се учи всеки ден до края на живота си.
Елизабет Костова
В мокри дни ще отида в най-дебелите части на гората, където боровите иглички са вечно сухи, а когато слънцето грее, ще лежа на пустинята и ще видя как метлата пламва срещу облаците. Ще бъда вечно щастлив, защото няма да има кой да ме притеснява.
Елизабет фон Арним
След като сте цял ден с хора, колко благословено е да не си с тях.
Елизабет фон Арним
Отдавна твърдя, че всеки от нас има три шанса на ден да бъде щастлив: закуска, обяд и вечеря.
Елин Хилдебранд
Може да не искам да пиша всеки ден, но нямам избор - има срокове за спазване.
Елин Хилдебранд
Предишна
1
...
78
79
(Текуща)
80
...
100
Следваща