Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 77
Не мисля, че някога ще се случи много ново. Повечето от нас прекарват дните си по същия начин, по който хората прекарват дните си през годината 1000: ходене наоколо усмихнато, опитвайки се да спечелим достатъчно за ядене, докато неврологично правим тези малки самодоказателства в главата си за това колко сме по-добри от тези други мръсници, докато едновременно, в друга част на мозъка ни, тайно се чувстваме ужасно неадекватни на тези по-умни, по-красиви хора.
Джордж Сондърс
От края на Втората световна война до наши дни общата сила на всички съществуващи флоти на света не можеше дори приблизително да се сравни с мощта на американските военноморски сили.
Джордж Фридман
...щяхме да се целуваме всеки ден в тъмното, защото аз щях да бъда нейният мъж, а тя да бъде моята жена.
Джорджо Басани
Искам да бъда в услуга на художниците от наши дни, като им покажа как едно малко начало води до най-високото възвишение и как от толкова благородна ситуация е възможно да падне до крайна разруха и следователно как тези изкуства приличат природата, както е показано в човешките ни тела.
Джорджо Вазари
Наистина ангелите идват сред нас всеки ден. Трудностите ни са толкова често, че в нашата суета и светско отношение ние напълно не успяваме да ги разпознаем какви са.
Джоузеф О'Конър
Само ако знаехме истинската стойност на един ден.
Джоузеф Фарел
Всички в Едем, поколение след поколение, трябва да преминем през изкуствения живот, така че един ден нашите наследници ще познаят щастието на реалния живот.
Джоуи Грасефа
Ние не развиваме навици за истинска любов автоматично. Учим се, като гледаме ефективни модели за подражание - най-конкретно като наблюдаваме как родителите ни изразяват любов един към друг всеки ден.
Джош Макдауел
Ето защо всеки ден, преди да започнете деня си, трябва да облечете психическата си броня или психическа защита. Предлагам златисто бял полупропусклив балон, който позволява положителни мисли и чувства и предпазва от негативни мисли и чувства. Хората обличат физическо облекло всеки ден, но не мислят за важността да се обличат психически и емоционално.
Джошуа Дейвид Стоун
В края на дните си да чувстваш, че Господ те е напуснал, е ужасно, няма съмнение. Но чувствате, че Господ ви е игнорирал през целия си живот? Това, приятелю, е просто ад.
Джошуа Ферис
Всеки ден ще се събуждам и ще ти кажа, че те обичам. И всеки ден ще се събуждам и ще ти казвам, че не те напускам.
Джули Ан Уокър
Защото виното означава, че отговорната част от деня е приключила.
Джули Джеймс
Най-вече те чакаха. За пощата. За новините. За камбаните. За закуска, обяд и вечеря. За да свърши един ден и следващият да започне.
Джули Оцука
Влюбен! Тя премина през деня си като жена със сътресение.
Юнот Диаз
Тялото ни напомня всеки ден, че сме хора. Тялото ни се противи, това ни предава, ние трябва да се борим с него, нали знаеш. И разкрива в любопитни и постоянни начини как не сме съвършени.
Юнот Диаз
Слушай, не ми пука, ако забравиш рождения ми ден. Нямам нужда хората да ми напомнят, че съм по-близо до смъртта.
Джъстин Халпърн
Светът е създаден в рамките на седем дни и за да се реши да го унищожи, беше нужно много по-малко време.
Диан Дюкре
В онези дни в Япония царува култ от осемстотин божества - дори обикновен сандал от оризова слама, хвърлен отстрани на пътя, може да служи за обиталище на някакъв дух.
Дидие Дьокоен
Освен състезанията, аз просто обичам изкуството да бягам, да замислям нови идеи като 50-те маратона в 50 щати за 50 дни. Това е най-добрият израз на това, което обичам да правя, което се бяга, пътува и виждам тази велика страна.
Дийн Карнасис
Бог създаде деня и ние го преживяхме.
Димитри Ферхюлст
Но има дни, когато гласовете, които ме призовават да се откажа, крещят по-силно от гласовете, които ме призовават да продължа. Това са най-тежките дни от всички.
Дион Ленард
Притеснявам се, че светът става все по-хаотичен всеки ден. Вълнувам се, че повече хора, които обръщат внимание на "По-малко, но по-добре", биха могли да помогнат за разрешаването на нарастващите ни проблеми.
Дитер Рамс
Предишна
1
...
76
77
(Текуща)
78
...
100
Следваща