Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 75
Винаги има алтернативни тълкувания на едни и същи данни. Често се случва обаче отхвърлените алтернативи да се третират така, сякаш не съществуват. Но те го правят. И трябва да сме наясно не само за тяхното съществуване и потенциална жизнеспособност, но и за възможността хипотезите, които бихме могли да възприемем толкова силно днес, да бъдат отхвърлени от утрешния ден.
Джефри Шуорц
Ще продължа да се опитвам да бъда на ново ниво всеки ден.
Джи-Драгън
В истинска тъмна нощ на душата винаги е три часа сутринта, ден след ден. - Ф.
Джили Макмилън
Някои дни изглеждат като край на живота ти, но тогава не са и все пак трябва да измислиш как да се събудиш отново.
Джилиан Лорън
Домашното задължително показва, че учителите не вършат работата си достатъчно добре през учебния ден. Не е като да ви позволят да носите домашните си неща в училище и да работите върху тях там. Не можете да кажете: Не съм завършил да спя у дома, така че трябва да работя върху довършването на съня си тук.
Джим Бентън
Международният ден на математиката се празнува на шести март... от никой.
Джими Кар
Ще дойде ден, обещавам ви, когато мисълта за вашия син, или дъщеря, или жена ви, или вашия съпруг, предизвика усмивка на устните ви, преди да предизвика сълза в окото ви. Ще се случи. Молитвата ми за вас е този ден да дойде рано или късно.
Джо Байдън
Китайците разбраха, че имат огромен екологичен проблем. Хората в Пекин, някои дни, буквално не могат да дишат. Над милион китайци умират преждевременно всяка година поради замърсяването на въздуха.
Джо Байдън
Вашата роля не е да зарадвате детето си всеки момент от деня, независимо от личните разходи, а да го възпитате да бъде внимателен, любезен и продуктивен гражданин на света. Някои хора биха молили да се различават, но не е избор да дисциплинирате или не. Вашето дете се нуждае от дисциплина, точно както се нуждае от храна и вода.
Джо Фрост
Беше един от онези тихи, сиви, перлени дни, без вятър, когато небето и водата като че ли се сливаха в едно и всичко беше меко, тъжно и мечтателно.
Джоан Г. Робинсън
Заедно сме дали на света възможността един ден да живеем на наистина обезминена планета.
Джоди Уилямс
С всеки учебен ден усещах как разстоянието между мен и другите се увеличава. Подобно на моите връстници, аз отчаяно исках да разбера тялото си, реакцията му към хормоните и физическото докосване. Но за разлика от останалите, аз като че ли бях обременен сам с това занимание.
Джоел Салинас
Моля се всеки ден, през цялото време. Молитвата е, когато всъщност изпитвате разговор с божествена интелигентност.
Джон Асараф
Всеки ден обменяте живота си за това с кого работите и какво правите.
Джон Асараф
Очаквайки дъжд, профилът на деня носи душата си като шапка.
Джон Ашбъри
Някъде по пътя пропуснах нещо. Седя тук дни и нощи, като паяк в центъра на мрежата си... Аз съм господар на всичко видимо... и все пак това не е достатъчно. Трябва да има повече.
Джон Варли
Ако мислите, че най-добрите ви дни са зад вас, те са. Ако смятате, че най-добрите ви дни са пред вас, те са.
Джон Гордън
Посветете живота си на кауза, която ви вдъхновява, а също така много служи на другите. Капитан планирайте живота си. Ако не запълните деня си с високи приоритети, той автоматично ще се запълни с ниски приоритети.
Джон Демартини
Не му обръщай внимание. Той е добродушен веднъж в годината, и този ден вече мина.
Александра Бракен
Правилото на тройките. Грешното отношение може да убие за три секунди, асфиксията може да убие за три минути, хипотермия за три часа, дехидратация за три дни и глад за три седмици. Или три месеца?
Александра Олива
Вчерашният ден е фантазия, вчерашният ден е сън, а само днешният съществува.
Александра Потър
Ще дойде ден, когато човек ще може да види на телефона изображение на този, с когото говори.
Александър Бел
Предишна
1
...
74
75
(Текуща)
76
...
100
Следваща