Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 74
Понякога да оцелееш цял ден е като да спечелиш победа.
Дженифър Браун
Яденето е любимата ми част от деня.
Дженифър Лорънс
Кучето задава твоят ритъм на деня и целите. Ако кучето зависи от теб, ти не можеш да спиш до късно и в продължение на дни да не си у дома.
Дженифър Уайнър
Днес съм решен да преживея деня, като трябва да нараня себе си или друг, с мислите си или с действията си.
Джералд Джамполски
Всеки ден си задавайте въпроса: Искам ли да преживея спокойствието или да изживея конфликт?
Джералд Джамполски
Те казват, че Господният ден е ден за почивка, но тези, които проповядват това, обикновено не са жени.
Джералдин Брукс
Утре ще се погрижи за себе си. Всеки ден има достатъчно собствени проблеми.
Джереми Робинсън
Всеки ден е важен за нас, защото е ден, определен от Бог. Ако сме отегчени от живота, има нещо нередно в нашата концепция за Бог и Неговото участие в нашето ежедневие. Дори и най-скучните и досадни дни в живота ни са предречени от Бог и трябва да бъдат използвани от нас, за да Го прославим.
Джери Бриджис
Всеки ден, когато не практикуваме благочестие, ние се съобразяваме със света на безбожието около нас.
Джери Бриджис
Разбих този спомен, като се върнах там. Без да го осъзнавам, докато не е станало твърде късно, замених този спомен с празнотата на този ден.
Джесика Редмерски
Вижте, когато сте малко дете, никой никога не ви предупреждава, че имате срок на годност. Един ден сте горещи неща, а на другия ден сте мръсен сандвич.
Джеф Кини
Единствената причина изобщо да ставам от леглото през почивните дни е, че в крайна сметка вече не мога да понасям вкуса на собствения си дъх.
Джеф Кини
Не знам какво трябва да направи едно момче, за да впечатли момиче в наши дни.
Джеф Кини
Никога не съм се натъквал на човек, който копнее за своите гимназиални дни.
Джеф Кини
Ако не правите нищо друго, планирайте всеки ден от живота си с намерение, цел и страст.
Джеф Сандърс
Писането на добре обмислен план за деня с правилните приоритети е нашето всичко. Времето е основната стратегия, която ще ви отведе до вашето собствено чудо рано сутринта, и най-важният елемент в тази книга, който прави разликата между успеха и неуспеха.
Джеф Сандърс
Дори един час на ден и пет дни в седмицата могат да бъдат достатъчни, за да постигнете напредък в някои от нещата, които са ценни за вас и вашата мисия. Възползвайте се от това време и ги пазете като бижута на короната.
Джеф Сандърс
Отдавна отминаха дните, когато автомобилите разшириха възможностите и избора си за повечето американци. Сега, благодарение на непрекъснато нарастващите си изисквания за пространство, скорост и време, колата е променила нашия пейзаж и начин на живот около собствените си нужди. Това е инструмент на свободата, който ни пороби.
Джеф Спек
Действайте всеки ден - по една малка доза във времето.
Джефри Гитомър
Направете ежедневието толкова продуктивно, колкото деня преди да отидете на почивка.
Джефри Гитомър
Не се справяте отлично с продажбите за един ден. Получавате страхотно продажба от ден на ден.
Джефри Гитомър
Чувствам, че всеки ден съм изключително щастлив.
Джефри Дийн Морган
Предишна
1
...
73
74
(Текуща)
75
...
100
Следваща