Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 73
Грижата за домашен любимец не е работа на непълен работен ден, която можете да напуснете по всяко време.
Джеймс Боуен
Всички неща се случват в подходящото им време. Всичко в живота се случва във времето, отредено за това. Не губете енергия да се тревожите за крайните резултати. Притеснението само ви разсейва от това да живеете ден за ден и да се наслаждавате на живота!
Джеймс Ван Прааг
Помислете за днешния ден като за възможност да откриете и да надхвърлите своя психически и емоционален дискомфорт.
Джеймс Ван Прааг
На всеки му е било трудно в Първият Ден, а ти не си изключение.
Джеймс Дашнър
Няма по-голяма привилегия да живееш от това да донесеш малко ново човешко същество на света и след това да се опиташ да го отгледаш правилно през следващите осемнадесет години. Правенето на тази работа правилно изисква цялата интелигентност, мъдрост и решителност, които ще можете да събирате от ден на ден.
Джеймз Добсън
Когато тези родителски години отминат, нещо ценно ще премине и ще изчезне от живота ми. По този начин съм решен да се наслаждавам на всеки ден, който остава в тази бащинска ера.
Джеймз Добсън
Консерваторите буквално разглеждат това като вид слабост да говорят с хора, различни от своите. Нищо не би ме отегчило повече, отколкото да седя цял ден да говоря и да слушам куп либерали.
Джеймс Карвил
Всеки ден, до вечерта, в който ставате по-богати, може да се счита за успешен.
Джеймс Карол
Убеждаваме се, че сме необходими на работа, че имаме нужда от работа, че лоялността и отдадеността ни някой ден ще бъдат възнаградени - не знам как. Но това са само оправдания - обичайното малодушие и нищо повече.
Джеймс Лавгроув
Най-хубавото в това да бъдеш най-продаван писател е да си най-продаван писател. По-сериозно, днес мога да пиша на пълен работен ден и да плащам сметките.
Джеймс Лий Бърк
Детската любов е най-вярната любов на света, и човек я пази до края на дните си.
Джеймс Оливър Кърууд
Възрастта не пристига бавно, а пристига бързо. Един ден нищо не се е променило, седмица по-късно всичко се е променило. Една седмица може да е твърде дълго време, може да се случи за една нощ. Вие сте същият и все същият и изведнъж една сутрин в ъгълчетата на устата ви се появиха две различни линии, неизкореними.
Джеймс Солтър
Двама мъже могат мирно и дълго да бъдат приятели, но жените - никога. След по-малко от три дни те ще започнат да се карат за дреболии и те също ще се опитат да привлекат съпрузите в кавгите си.
Джеймс У. Шулц
Писането не ми е ценно. Това не е нещо, което изисква специфична среда. Знаеш ли, това е моята работа. Подобно на всеки, който има работа, и вие трябва да си вършите работата, когато не ви се иска, независимо колко добри или лоши са условията, независимо колко добри или лоши може да се чувствате в даден ден.
Джеймс Фрей
Не забравяйте, че в ранните дни на феминисткото движение те отказваха да имат лидер; различни жени просто щяха да се изправят и да говорят. Ранните феминистки бяха много внимателни, за да не поставят това, което спонтанно възниква, обратно в старата бутилка.
Джеймс Хилман
Наблюдавах как светлината докосва всеки връх поотделно и всеки, когато изплува, вървеше назъбено и с назъбени зъби по ръба на деня, нищо като гладките, погалени върхове на хълмове само преди сутрин.
Джеймс Чърч
Факт е, че една и съща последователност от дни може да се подреди в редица различни истории.
Джейн Смайли
Идеята ми за идеалния ден е нищо за правене и страхотна книга в движение.
Джейн Фалън
Това беше начинът, по който щеше да бъде тогава, този път, по който тя трябваше да върви. Винаги щеше да мисли за него, така че той да е до нея, дори когато той не беше там, да я прави радостна или нещастна, но винаги, винаги контролирайки цвета на дните си.
Джейн Ъркхарт
Има куп неща, които искам да науча. Вместо да чакам наоколо на снимачната площадка по цял ден, предпочитам да се уча на нещо готино.
Джейсън Момоа
Всеки момент от всеки ден е нов и след това изчезва. Къде е този ден? Къде е този момент?
Джак Корнфийлд
Това е страхотно! Колко забавно! Може би утре мога да отида на бала с брат си. На следващия ден може би ще мога да нося бели панталони и неочаквано да получа менструацията си.
Джен Ланкастър
Предишна
1
...
72
73
(Текуща)
74
...
100
Следваща