Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 72
Животът е предизвикателство. Осъзнайте това и работете всеки ден, за да станете и да го срещнете.
Денис Остин
За да поддържате добро здраве, трябва да спортувате почти всеки ден - препоръчват се 30 минути, това е, което аз лично правя - и трябва да се храните правилно.
Денис Остин
Дори се храня добре в 80 процента от времето, а лакомствата ми са 20 процента от времето. Не ям просто салати, но наистина вярвам в това да ям здравословни храни, пресни плодове и зеленчуци всеки ден. Аз съм истински човек.
Денис Остин
Стремете се да се храните здравословно шест дни от седмицата и след това да се насладите на това, което наричам "супер развълнуване" на седмия ден. Помага ви да се наслаждавате и да не се чувствате толкова лишени, така че сте готови да се ангажирате отново със здравословното хранене през следващата седмица.
Денис Остин
Някои от процедурите отнемат по-малко от 10 минути, което прави пилатес идеалната форма на упражнения за всеки, който установи, че няма достатъчно време през деня за упражнения.
Денис Остин
Вярвам в разумни, умерени упражнения. Опитвам се да правя нещо всеки ден, поне 20 минути на ден. Не мисля, че е реалистично да се иска от хората да тренират по 90 минути на ден.
Денис Остин
Всички си мислим, че имаме още един добър ден, но може би нямаме.
Дж. П. Монингър
Знайте приоритетите си и идентифицирайте петте мощни стъпки за действие, които възнамерявате да предприемете, за да придвижите инициативите си напред всеки ден. Ако отидете до дърво с брадва и правите пет удара по дървото всеки ден, няма значение дали е дъб или секвоя; в крайна сметка дървото трябва да падне.
Джак Канфийлд
Да живееш всеки ден, сякаш е последният ти, не означава последния ти ден на пенсиониране на отдалечен остров. Това означава да живеете пълноценно, автентично и спонтанно, без нищо да бъде задържано.
Джак Канфийлд
Щастието е по-важно от парите всеки ден.
Джак Уайт
Винаги съм си измислял собствени ограничения от първия ден и това е убедително, защото ме принуждава да мисля. Това винаги е било движеща сила за мен.
Джак Уайт
Страхотните лидери обичат да виждат как хората растат. Денят, в който се страхувате да не са по-добри от вас, е денят, в който се проваляте като лидер.
Джак Уелч
Това е маратон, не е спринт. Десет години. Петнадесет години. Трябва да ставаш всеки ден, с нова идея, ново завъртане и трябва да я привеждаш в действие, всеки ден.
Джак Уелч
В наши дни не мога да разбера какво наистина чувствам.
Джаки Кей
Никога не ми е хрумнало, че звездите все още греят горе дори през деня, когато не можем да ги видим.
Джанди Нелсън
Вие все още сте млади, ние сме стари, трябва да живеете здравословно и да видите деня, когато Китай осъществява четирите модернизации.
Джао Дзъян
За да успеете в продажбите, просто говорете с много хора всеки ден. И ето какво е вълнуващо - има много хора!
Джеб Блаунт
Има дни, в които не трябва да изгрее. Ако обаче вече е било необходимо, ако е необходимо да свети всеки ден, трябва да има някаква възможност човек да избягва ден, от който със сигурност не се нуждае, например да не се събужда в такъв ден или да стои по друг начин навън от него. Без тази възможност човек не е свободен, защото няма и не може да има свободна воля в същество, което не може просто да реши какво не иска.
Джевад Карахасан
Музиката е навсякъде - консумирате я всеки ден, навсякъде, където отивате. Създателят на съдържанието трябва да бъде компенсиран. Така е честно.
Джей Зи
Като християнин се опитвам да медитирам или да се моля поне веднъж на ден, макар и кратко.
Джей Парини
Всяко дете трябва да бъде научено да готви в училище, а не само да говори за хранене през целия ден. Добрата храна може да се направи за 15 минути. Това може да е първото поколение, в което децата учат родителите.
Джейми Оливър
Това му напомни, че времето беше малко, но все още можеше да се намерят красиви завършеци в края на студените, мрачни дни.
Джейми Форд
Предишна
1
...
71
72
(Текуща)
73
...
100
Следваща