Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 68
Интересува ме само тъжният дъх на старите дни, посланието на отдавна изгубения свят, тихата приятна миризма на болното минало.
Вида Огненович
...дъждовен ден престава да има значение за човек, който е живял на открито под мусонния облак през по-голямата част от живота си.
Викас Сваруп
Войната има своя собствена история на делата, години, дни.
Виктор Астафиев
Седнах на масата и започнах да троша репички и да я хващам с черен хляб и сол и ми беше приятно - щеше да хруска цял ден.
Виктор Драгунски
...и все едни и същи всеки ден си мислех, кога ще дойде неделя, и татко, и аз ще отидем в цирка, и ще видя момичето отново на топката, и ще я покажа на татко, и може би татко ще я покани да ни посети и ще й дам пистолет Браунинг и ще нарисувам кораб с издути платна.
Виктор Драгунски
...дойде вечер, някаква странна вечер, когато летните горещини на деня започнаха постепенно да се охлаждат и бялата светлина на изгореното небе неусетно се превърна в зеленикав здрач. Такива вечери не се случват често през лятото, но се случват.
Виктор Пронин
Историците на изкуството и учените от хуманитарните науки се страхуват, че един ден природните науки ще обяснят всичко, което правят, и ще ги лишат от работата им.
Вилаянур Рамачандран
Ние не знаем, какво ще внесем в идният ден.
Вилхелм Дилтай
Войниците не обичат да оставят умиращите си в ръцете на врага, защото знаят, че един ден самите те може да са в същото положение и не се съмняват, че страната ще направи всичко, за да ги спаси.
Винс Флин
В утрото винаги се усеща мирис на надежда. Ами ако това е денят, в който всичко в живота ви ще се промени?
Виржини Грималди
Вярвам в теб и мисля, че си научил единствения урок, на който исках да те науча: живей така, че всеки ден да оставя щастливи спомени в душата ти. В края на живота щастието е единственото нещо, което вземате със себе си. Обичам те с цялото си сърце.
Виржини Грималди
Но кога точно и какво точно поражда поезията? Изглежда ясно - в дните и часовете на силни чувства. Но колко обичах Наталия, как ме измъчваше раздялата ни и - нито ред. Странно...
Владимир Бушин
През останалата част от деня водех чисто вегетативен начин на живот: диван, хладилник, телевизор. Какво относно? И така понякога е необходимо. Пълното безделие понякога е полезно.
Владимир Величко
Младостта е желанието да се доближи бъдещето. Изглежда, че колкото по-скоро това се случи, толкова по-добре ще бъде и следователно цялата енергия, талант и неудържимост на младите хора инвестират в утрешния ден. Освен това, ако вашата задача е определена.
Владимир Губарев
Животът никога не ме е разглезвал. Но поглеждайки назад, не съжалявам. Служих на Русия, доколкото можах, и с тези мисли ще посрещна последния си ден.
Владимир Першанин
Започнете всеки ден в моя мир и спокойствие, след това можете да продължите и да се изправите срещу всичко, което денят може да донесе в съвършен мир и радост.
Айлийн Кади
Нямах баща, майка, брат и сестра. Акин беше единственият човек в света, който наистина щеше да забележи, ако изчезна. В наши дни си казвам, че затова се простирах, за да приспособя всяко ново ниво на унижение, за да имам някой, който да ме търси, ако изчезна.
Айобами Адебайо
Със сигурност ще научи, един ден ще разбере, че това, което той нарича град, се състои от безброй очи, които се наблюдават.
Айфер Тунч
Всеки, който е имал душ и не е погълнал незаконни наркотици в рамките на няколко дни, се откроява на пейка в съдебната палата.
Алафеър Бърк
Това беше най-хубавото, което се случи за този ден: той най-накрая свърши.
Волфганг Херндорф
Така че Ной щеше да събере всички, от които се нуждаеше. Не би взел маймуни; в края на краищата никога не можете да сте сигурни, че един ден те няма да си спомнят Дарвин и ще започнат да се развиват в хора.
Волфдитрих Шнуре
Дезинформацията в наши дни управлява топката.
Върнър Виндж
Предишна
1
...
67
68
(Текуща)
69
...
100
Следваща