Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 67
Светът е вашето платно и вашият учител. Отделете си ден, за да отразявате, измервате и коригирате целите си; напредъкът е от съществено значение за продължаващия успех.
Боб Проктър
Не можеш всеки ден да започнеш живота си отново.
Бодо Узе
Денят на възторг е миг. Ден на безделие - край няма.
Борис Адреев
Всеки ден налага някакво ново докосване на душата на човека.
Борис Полевой
Историята не избира отделни хора. Историята избира всеки. Всеки ден. Единственият въпрос е: Докога ще пренебрегвате разговора?
Брад Мелцър
Мечтите на детето са реалноста на утрешният ден.
Брадли Тревър Грийв
Разделът за метрото във вестника всеки ден е пълен с неща, които мога да използвам. Това е най-голямото вдъхновение за мен, защото е пълно с финали. Ето къде се появяват краищата на историите.
Брайън Азарело
- За да изградите успешна кариера, трябва да се научите да оставате будни през деня. - Опитвам се...
Брайън Лий О'Мали
Дори счупеният часовник е правилен два пъти на ден.
Брайън Селзник
Виждате ли, че емоцията на властта трябва да изкриви нашите възгледи? Кара ви да се чудите, имали ли сте лош ден или го направихте лош ден.
Брандън Мъл
Помислете за момент на какво обръщате внимание през целия ден. Какво ви се струва важно, какво приемате за даденост и изобщо почти не се грижите за него? Да го напишеш. Не преценявайте отговорите си. Бъдете честни и прости. Докато следите през цялата седмица, ще бъдете изумени от това, което изисква вашето внимание, на какво давате своята ценна жизнена сила.
Бренда Шошана
В пътят на дзен ние се фокусираме върху всеки дъх, всеки ден, всеки момент и го преживяваме напълно. Един пълен дъх носи следващия.
Бренда Шошана
След това отново имаше дни на тиха, концентрирана работа, редувайки се с монолози на самота...
Бруно Шулц
Колкото по-дълги стават дните, толкова по-ярко всяка вечер умира слънцето.
Бърнард Бекет
Сърцето никога не си почива. Червата никога не спят. Когато спрат, това беше денят, в който всичко ще свърши.
Бърнард Маклавърти
Всеки ден е най-добрият ми ден... Няма да имам този момент отново.
Бърни С. Сийгъл
Правете неща, за да направите деня си безценен.
Бърни С. Сийгъл
Любовта им беше скрита от любопитни очи, но аз, надничайки през пукнатините по стените и вратите, го забелязах - във погледите, които те тайно си разменяха по цял ден, в сутрешните му цветя и нейните вечерни десерти.
Вадей Ратнър
Има шанс един ден да доведем тази потребителска революция до края и да се научим как да консумираме последното, което още не знаем как да консумираме - държавата.
Валерий Панюшкин
Лекът за много от болестите, които засягат църквата и семинариите на деня, може да се намери във вярното изложение на Божието Слово. Верността в тази област е основната предпоставка за облекчаване на най-дълбоките опасения, понастоящем поддържани от църквата и обществото.
Валтер Кайзер
Разбира се, трябва внимателно да наблюдавате това, което се четете. Особено за романи. Седя на строга диета от лирика. Три стихотворения на ден, не повече...
Валтер Мьорс
Всеки ден рисувам и всеки ден композирам музика.
Вангелис
Предишна
1
...
66
67
(Текуща)
68
...
100
Следваща