Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 44
През последната година на моето председателство пътувах 200 дни от 365. Трябва да водите много дисциплиниран живот. За да мога да направя това, имам нужда от много сън. Но нямам проблеми със съня. В дълги дни лесно мога да поспя 20 минути следобед.
Марти Ахтисаари
Откакто съм президент, два дни от моя живот са най-щастливи - тези на моето влизане в длъжност и предаването й.
Мартин Ван Бурен
Трябва да се каже, че традицията за запалване на олимпийския огън се ражда едва през 1936 година на Олимпийските игри в Берлин, въпреки че повечето от нас вярват, че тя съществува от дните на Древна Гърция.
Мартин Линдстрьом
Няма какво да добавим към това. Всеки човек, който е забелязал какво е да проповядваш, неизбежно ще почувства, че никога не е проповядвал. Но той ще продължи да се опитва, надявайки се, че с Божията благодат един ден наистина ще може да проповядва.
Мартин Лойд-Джоунс
Добрият живот е използването на силните ви качества всеки ден, за да произвеждате автентично щастие и изобилно удовлетворение.
Мартин Селигман
Добрият живот се състои в извличане на щастие, като използвате силните си качества всеки ден в основните сфери на живот. Осмисленият живот добавя още един компонент: използване на същите тези силни страни за пренасяне на знания, сила или доброта. Животът, който прави това, е бременен със смисъл и ако Бог дойде накрая, такъв живот е свещен.
Мартин Селигман
Една от най-силните ми страни е любовта към ученето и преподавайки, аз го вградих в тъканта на живота си. Опитвам се да правя част от това всеки ден.
Мартин Селигман
Ако целта на движението на вътрешното дете е да лекува проблемите на възрастните, то не работи. Преживяването на травми от детството ви дава приятен блясък, но той продължава само часове или дни. Няма доказателства, че променя проблемите на възрастните.
Мартин Селигман
Поставете целите си на хартия или в електронна таблица на Excel. Измервайте всеки ден: "Направих ли всичко възможно да...?" Проблемите ви няма да изчезнат, но ще съществувате в различно отношение към тях и ще се подобрите.
Маршал Голдсмит
Да не се чувствате раздразнени, победени или отчаяни, защото дните ви не са пълни с мъдри и морални действия. Но да се възстановите, когато не успеете, да отпразнувате поведението си като човек - колкото и да е несъвършено - и напълно да прегърнете преследването, в което сте се впуснали.
Матю Дж. Ван Натта
Лидия понякога виждаше Плат като жената, която може да стане някой ден: грижовна, креативна, доволна, но недостъпна за почти всички живи.
Матю Дж. Съливан
Това място му даде нещо свято. Успокои ума си. Това беше неговата маса за Деня на благодарността. Неговата крепост с възглавница на дивана.
Матю Дж. Съливан
Стойте далеч от екраните, особено тези LED екрани. Тези устройства, излъчващи синя светлина, заблуждават мозъка ви, че все още е ден, въпреки че е нощно време и искате да заспите.
Матю Уокър
Склонни ли сте да спите през почивните дни? Това обикновено сигнализира, че се опитвате да изплатите дълг, който сте натрупали през седмицата.
Матю Уокър
Повечето хора напускат работа в края на деня, за да могат да се обградят с хора и да говорят, но и двете са неща, които правя по цял ден! Затова съм склонен да търся спокойствие в личното си време.
Матю Хъси
Ако сте в бизнес и се обадите за продажби и този потенциален клиент не купува от вас, не седите там цял ден, оплаквайки загубата на този потенциален клиент. Отивате там и правите още 10 обаждания за продажби!
Матю Хъси
Английският дъжд се чувства задължителен, като работа с документи. То овлажнява вече проклетите дни и хлъзга камъните.
Маурийн Джонсън
Денят ми става по-светъл, когато някой от сърце ми каже, че изглеждам добре.
Мая ван Уейгънън
Стояхте около децата си толкова дълго, колкото можете, вдишвайки околните златни стърготини от тяхното детство и в последния момент се опитахте да ги изпратите в живота и се надявахте, че малкото време, което сте им дали, е достатъчно, за да предотврати те от един ден се чувстват самотни, уплашени и безнадеждни. Дълго време няма да знаете резултата.
Мег Уолицър
Мисля, че има два вида феминистки. Известните и всички останали. Всички останали, всички хора, които просто отиват тихо и правят това, което трябва да правят, и не получават много заслуги за това, и няма някой там всеки ден да им казва, че правят страхотно работа.
Мег Уолицър
Всеки ден живея в лъжа, но не като крокодил.
Меган Макафърти
Истинският свят, независимо дали ни харесва или не, е точно тук, точно сега. Всичко това, всеки ден, е важно. Всеки има значение. Всичко, което правим, оказва влияние върху другите, пряко или косвено, независимо дали го осъзнаваме или не.
Меган Макафърти
Предишна
1
...
43
44
(Текуща)
45
...
100
Следваща