Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 43
Излязох професионално като адвокат и когато си адвокат, писането на 50-страничен брифинг за една нощ е просто още един ден в офиса. Научаваш се да правиш избор много бързо и се научаваш как да сваляш мислите си много бързо.
Марк Гугенхайм
Светът е гневно място тези дни. Нека просто да не се излагаме един на друг.
Марк Гугенхайм
Колко странни са тези дни, в които е необходимо да се радваме съгласно календара.
Марк Леви
Има страхотен избор, който ни очаква всеки ден: дали да обикаляме да издълбаваме дупки в другите, защото сами сме били издълбани толкова болезнено, или дали ще оставим духа да изсвири песента си през нашето нежно преживяване, което ни позволява да слушаме също, на чудотворната музика, идваща чрез другите.
Марк Непо
Да слушаме означава непрекъснато да се отказваме от всякакви очаквания и да обръщаме вниманието си, напълно и свежо, на това, което е пред нас, без да знаем всъщност какво ще чуем или какво ще означава това. В практиката на нашите дни да слушаме означава да се облегнем, меко, с желанието да бъдем променени от това, което чуваме.
Марк Непо
Самото отваряне тихо за мигове всеки ден може да създаде пътека, по която животът може да достигне до нас, както дъждът издълбава малък поток в земята, от който се поливат най-малките цветя.
Марк Непо
Първата ми истинска работа продължи три години. Приключи в деня, в който бях безцеремонно уволнен.
Марк Рандолф
Все още имам дълги списъци с неща, които искам да постигам всеки ден.
Марк Рандолф
Ако всеки държавен глава и всеки правителствен служител прекарваха по час на ден в четене на поезия, щяхме да живеем в много по-хуманен и приличен свят.
Марк Странд
С идването на деня се възраждат надеждите.
Марк Фрост
Днес в тази страна дори няма достатъчно плодове и зеленчуци, за да позволят на всички американци да следват правителствените насоки да ядат пет до девет порции на ден.
Марк Хаймън
Старая се да направя всичко, което мога, днес и да не мисля за утрешните дни. Всичко, което има значение, става именно сега.
Марк Шпиц
В края на деня това е просто храна, нали? Просто храна.
Марко Пиер Уайт
Аз съм вярващ, че ако доведеш деца в този свят, тогава имаш отговорност да направиш всичко възможно и да ги подкрепиш и ръководиш до деня, в който умреш.
Марко Пиер Уайт
Докато излизаше от ваната, Цюндел си помисли: Не разбирам много, но и не желая да разбирам нищо повече. Ще ми се един ден да се събудя с усещането: от днес нататък край, от днес нататък няма да проумявам нищо повече. Няма да одобрявам. Няма да заклеймявам. Иска ми се да си седя на някоя пейка в парка и да си казвам: За всичко тук не мисля вече нищо.
Маркус Вернер
Ястията с тестени изделия са не само вкусни, но и са страхотни, лесни варианти за бърза вечеря през натоварения делничен ден.
Маркус Самуелсон
Всеки ден, независимо дали преподавам или забавлявам - абсолютно обичам да обединявам различни хора и култури.
Маркус Самуелсон
Бъдете толкова горди с вашата раса днес, колкото нашите, както и нашите бащи в дните преди. Имаме красива история и ще създадем друга в бъдеще, която ще учуди света.
Маркъс Гарви
Всички дни си приличат и се различават само в това, което ние самите внасяме в тях.
Марсел Еме
В тези изгубени часове тя усещаше как самотата се превръща в мъка, мъката се превръща в лудост и лудостта й шепне спокойно и твърдо: Един ден ще те хвана, един ден ще те хвана, един ден ще те хвана. Хванах те.
Марта Баталя
В стремежа към знание всеки ден се добавя нещо. В практиката на Пътя всеки ден се изпуска нещо. Все по-малко трябва да насилвате нещата, докато накрая стигнете до бездействие. Когато нищо не е направено, нищо не остава ненаправено.
Марта Бек
Ако сте напълно заседнали и ядете 2500 калории на ден, не преминавайте незабавно към 1200 калории и часове аеробика – загубата на тегло ще бъде внезапна и бурна, но и мимолетна.
Марта Бек
Предишна
1
...
42
43
(Текуща)
44
...
100
Следваща