Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 42
Горещ и бежов през деня, светът на Сахара се превръща през нощта в синкав и студен.
Макс Алън Колинс
Чувствам, че един ден от всичко това ще излезе автентична нова истина, истина топла и интимна, способна да ме обобщи ясно, като име, и да удари една изцяло нова, уникална нотка в мен, и тя ще бъде смисъла на живота ми...
Макс Блехер
Не можете да обвинявате никого, нито автора на плана, нито командира, само себе си. Трябва да направите избор и да изпитвате последствията от всеки мъчителен ден.
Макс Брукс
- Мразиш ли да ме видиш как хриптя? - Не, казахме ние, всичко е наред. - Помогнете си с цигарите в кухненските чекмеджета, - каза тя, - и един ден и вие ще хриптите като мен. Маргаритки на гроба ми ще пукат и хриптят, вие отбелязвате думите ми.
Макс Портър
Нашите ракови заболявания са само конкретният резултат от злините на нашите души. Това, което потискаме, което отричаме. Всичко се трупа. Отдалечаването от това, което ни притеснява, не го кара да изчезне, а напротив, само го гние още повече в ъгъла му. И един ден се разпространява, прелива и пада върху нас.
Максим Чатам
Определете период от 30 минути всеки ден, когато можете да бъдете сами и необезпокоявани. Отпуснете се и се настанете възможно най-удобно. Сега затворете очи и упражнявайте въображението си.
Максуел Малц
Ние, които и да сме, трябва да имаме ежедневна цел в живота си, независимо колко малка или голяма, да направим този ден да означава нещо.
Максуел Малц
Отнема 21 дни, за да се развие навик.
Максуел Малц
Всеки ден трябва да се опитвате да накарате своя собствен образ да расте; това можете да направите.
Максуел Малц
Да, ИДИЛ е базирана на терор бунтовническа армия, която се стреми да създаде Халифат, но действителната крайна цел на групировката далеч не е политическа: ИДИЛ вярва, че чрез джихад ще доведе до Деня на Страшния съд. Това не е истински ислям.
Малкълм Нанс
Научете се да започвате всеки ден, като се усмихвате вътрешно на вашите жизненоважни органи и им благодарите, че поддържат живота ви.
Мантак Чиа
Западното общество не улеснява увеличаването на нашия потенциал за дълголетие. Нашата култура, ръководена от младите хора, и пренебрегването ни към възрастните насърчават масовото отричане на реалностите на застаряването. Пазарът е пълен с продукти и устройства, които обещават да изглеждаме и да се чувстваме по-млади. Освен това конвенционалната западна медицина се фокусира върху лечение и заместваща терапия, предписване на скъпи лекарства, отстраняване на неуспешен орган и трансплантация на нов или попълване на изчерпан хормон. Много малък акцент е поставен върху предотвратяването на болести и поддържането на енергично здравословно състояние всеки ден.
Маошин Ни
Бях ли влюбен в това, което той представляваше, мрачния есенен вятър, обещанието, че вечното лято един ден ще свърши?
Маргарет Роджърсън
Всеки ден - един вид битка и всяка загуба оставя белег.
Маргарет Стоъл
Един ден ще напиша книга за ъглите на устата ти, за малката бръчка, която се издига между веждите ти.
Марек Шинделка
За децата е най-добре първо да ги научите как да сгъват дрехите си. Децата ще могат да сгъват дрехите си на около три години. Не искате да ги учите как първо да прибират играчките, защото е трудно. Дрехите са нещо, което децата носят всеки ден, така че им е лесно да имат усещане за вещите си.
Мари Кондо
Понякога слънцето залязва по-рано. Дните не са вечни. Но аз ще се сражавам до края. Обещавам ти го.
Мари Лу
Звездите са винаги там, дори и през деня. Понякога просто не можем да ги видим.
Мариан Кийс
Хари Потър е едно момче от дълга поредица от митични герои, които са напомнили на човешката раса, че ние сме много повече, отколкото си мислим, че сме, толкова по-могъщи, отколкото изглежда, че знаем. Исус каза, че някой ден ще извършим дори по-големи дела от Него; не трябва ли да Го приемем на думата Му? И не трябва ли "някой ден" да е днес? Време е да започнем да правим чудеса, ако наистина имаме капацитета в себе си да го направим.
Мариам Уилямсън
Британците са избрали свободата с Брекзит и могат да се поздравяват всеки ден.
Марин Льо Пен
Аз съм твоята страст, твоят неделен отдих, твоят седми ден, твоето седмо небе.
Марина Цветаева
Даже в бъдещето историята ще започва с "Един ден".
Мариса Мейър
Предишна
1
...
41
42
(Текуща)
43
...
100
Следваща