Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 39
Бракът по любов са весели нощи, но да трудни дни.
Алфонс Доде
Един от онези необичайни дни, които осмисляха множеството обикновени дни. Ню Йорк имаше начин да направи това. От време на време градът разтърсваше душата си. Той те нападна с образ, или ден, или престъпление, или ужас, или красота, толкова трудна за обвиване на ума ти, че трябваше да поклатиш глава в недоверие.
Колъм Маккан
Вече знам, че ще се върна към този ден, когато пожелая. Мога да го наддам жив. Запазете го. Има неподвижна точка, в която настоящето, сега, се вие около себе си и нищо не се заплита. Реката не е там, където започва или свършва, а точно в средната точка, закотвена от случилото се и това, което предстои.
Колъм Маккан
Жената е тънко същество, което съжалява за теб няколко дни преди измяната си.
Корнел Макушински
И въпреки че хората са глупави и жестоки, вижте колко красив е този ден.
Кърт Вонегът
Добре, нека си признаем, ние евреите убихме Христос - но това беше само за три дни.
Лени Брус
Всеки ден е нова възможност. Вчера тя се е изчерпала и е в миналото. Днес е новият ден на моето бъдеще.
Луиз Хей
Днес се чувствам толкова гладна, колкото и в деня, когато напуснах дома си.
Мадона
Майка ми казваше, че винаги можеш да намериш нещо което да те направи щастлив. В затвора, когато небето ставаше червено и нов ден се промъкваше в килията ми, разбирах, че е права.
Албер Камю
Утрото е младостта на деня. Тогава всичко е весело, свежо и лесно. Човек не бива да го съкращава, ставайки късно.
Артур Шопенхауер
Днешният ден е това, което се е случило с вчерашния.
Ашли Брилиант
Лицемерните не могат да простят искреността на чувствата ми. Те дебнат моите летящи стъпки, за да ги окалят и смъкнат долу. Още една усмивка в света искат да угасят. Да стане мрачно и студено като в затвор. Да облечем в черно-белите дни. Да няма нощ с голи, лунни рамене!"
Блага Димитрова
Няма никога да си простя, че убих един ден!"
Блага Димитрова
Не само живееше с лихвите от илюзиите, но и се успя да задели за черни дни.
Валентин Домил
Той толкова е отделил за черни дни, че е оставил след себе си най-светла памет.
Валентин Домил
Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, самочувствието на хората ще порасне.
Ванга
И Христос също: щял да разруши този храм и за три дни да го издигне. Защо за три, като може за секунда? Защото е по-убедително за еснафа.
Венедикт Ерофеев
Ако не ти стига денят, и животът няма да ти стигне.
Веселин Георгиев
По-лесно е да се сее вечното и доброто, отколкото да се плеви всеки ден.
Генадий Малкин
Революция, отложена с един ден, може да не се извърши изобщо.
Дени Дидро
Малцина живеят в днешният ден. Повечето се канят да живеят по-късно.
Джонатан Суифт
Всеки екип трябва да има екипна среща или обсъждане веднъж дневно, толкова рано, колкото по-рано може да получи информацията за деня.
Джордж Патън
Предишна
1
...
38
39
(Текуща)
40
...
100
Следваща