Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 36
Животът ми се промени, защото някой нахрани семейството ми на Деня на благодарността, когато бях на единадесет години. Не храната ме промени, а фактът, че се е грижел непознат. Това промени живота ми. Това ме превърна в човека, който съм днес и съм през последните 37 години. Всичко, което излезе от това, онзи прост акт за получаване на резултат.
Антъни Робинс
Не ограничавайте предизвикателствата си; оспорвайте вашите граници. Всеки ден трябва да се стремим към постоянно и безкрайно усъвършенстване.
Антъни Робинс
И до ден днешен, дори когато чуя за проблеми, както вероятно сте забелязали, съм склонен да ги наричам предизвикателства. Не се спирам на тях и веднага се фокусирам върху това как мога да превърна предизвикателството във възможност.
Антъни Робинс
Приятелството е работа на пълен работен ден, ако питате мен.
Труман Капоти
През деня се случва да пътувам; а през нощта - да пътешествам.
Туве Янсон
Виждам смъртта - зад ъгъла, всеки ден. Държа го вътре в себе си, все пак животът не е вечен. Бийте се и търсете, моята съдба ме води до смърт.
Тупак Шакур
Понякога сенките от предишния му живот падат, растат и правят черни дните му.
Уилям Тревър
Всеки човек, чийто бизнес е да мисли, знае, че трябва част от деня да създаде около себе си басейн с мълчание.
Уолтър Липман
Образователен подход към парите и инвестирането ми се стори много добра идея. Хората формират навици на поведение много млади по въпросите на парите. Всеки ден получавам обаждания от хора, които са във финансова дупка.
Уорън Бъфет
Ние мислим за нашата земя, вода и човешки ресурси не като за статични и стерилни притежания, а за активи, даващи живот, които да бъдат насочвани от мъдри разпоредби за бъдещи дни.
Франклин Делано Рузвелт
Любовта витае във въздуха тези дни, така че решихме да се опитаме да направим деня ви малко по-светъл.
Франц Шуберт
Искам те завинаги... дни, години, вечни времена.
Франц Шуберт
Има време за любов, както има и щастливи приспивни дни. Но самият живот ни изгонва от люлката.
Фридрих Хьолдерлин
Осемдесет и три процента от всички дни в годината започват еднакво: звъни будилника.
Аркадий и Борис Стругацки
Жената ражда човек веднъж на девет месеца, а ние, правим това всеки ден.
Аркадий и Борис Стругацки
Можем да издържим много повече, отколкото си мислим, че можем; целият човешки опит свидетелства за това. Всичко, което трябва да направим, е да се научим да не се страхуваме от болката. Стисни зъби и го остави да боли. Не го отричайте, не се претоварвайте от това. Няма да продължи вечно. Един ден болката ще изчезне и ти все още ще си там.
Харолд Кушнер
Малките избори и решения, които правим сто пъти на ден, определят света, в който живеем.
Харолд Кушнер
Животът е като бейзболния сезон, където дори най-добрият отбор губи поне една трета от мачовете си, а дори и най-лошият отбор има дни на блясък. Целта не е да печелите всяка игра, а да печелите повече, отколкото губите, и ако го правите достатъчно често, накрая може да откриете, че сте спечелили всичко.
Харолд Кушнер
В онези дни младите звезди, мъже и жени, всички са били девици до женитбата и ако се разведат, те се връщали магически в това състояние.
Шели Уинтърс
В наши дни се пролива море от кръв и само по тази причина, че едни хора вярват в един Бог, а други в друг.
Ъруин Шоу
Животът е кратък за този, който истински е в състояние да разбере, че в един прекрасен ден светът ще престане да съществува.
Юстайн Гордер
Нека всичко, което не е любов в нас и без да бъде излекувано. Нека се разкрие всичко, което е любов в нас и без нас. Нека всеки ден от живота ни се живее в любов.
Барбара де Анджелис
Предишна
1
...
35
36
(Текуща)
37
...
100
Следваща