Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 35
Ако душата е чиста, тогава тя ще получи благоволение и ще се радва на последния ден; но ако е била осквернена, тогава ще се скита известно време с болка и отчаяние.
Йосиф Флавий
Има много други средства, които обещават предузнаването на бъдещите неща: освен издигането и заклинанието на заминалите призраци, конференцията също с фамилиарни и адски духове. И всичко това се разбра в наши дни, че не е по-добро от суета и фалшиви илюзии.
Плиний Стари
Следващият ден е ученик на предходния.
Публий Сир
Използвай деня.
Хораций
Любов, радост, мир, търпение, доброта, доброта, вярност, нежност и самоконтрол. На тях посвещавам деня си.
Макс Лукадо
Утре ще бъде съвсем различен ден.
Маргарет Мичъл
Танцът е много живо изкуство. Това е по същество на момента, макар и много старо изкуство. Изкуството на танцьора се живее, докато той танцува. Нищо не е останало от изкуството му, освен снимките и спомените - когато дните на танците му приключат.
Марта Греъм
Танцьорите имат повече кости от повечето хора и в дните, когато работите усилено, сте сигурни, че по някакъв начин сте натрупали повече кости, отколкото като сте започнали.
Марта Греъм
Аз имам гадни навици. Например пия чай в три часът през деня.
Мик Джагър
Предполага се, че сме цивилизовани. Ние трябва да ходим на работа всеки ден. Предполага се, че сме добри с нашите приятели и ще изпращаме коледни картички на нашите родители.
Морис Сендак
Когато жената, с която живееш е художничка, всеки ден е неочакван.
Одри Нифнегър
Всеки ден моя баща ме е карал да повярвам в това, че аз непременно трябва да бъда най-добрия. Сега, най-накрая, аз разбирам, какво е имал в предвид.
Андре Агаси
Един щастлив ден - това е почти чудо.
Паулу Коелю
Дрехите, които предпочитам, са тези, които измислям, са за живот, който все още не съществува, за света на утрешния ден.
Пиер Карден
Първо, всички взаимоотношения са със себе си - а понякога те включват и други хора. Второ, най-важната връзка в живота ви - тази, която харесвате или не, до деня, в който умрете, е със себе си.
Питър МакУилямс
В деня, когато се събудя без целулит? Това щеше да е идеалният ден.
Риана
Отделете 10 минути за размисъл и помислете какво искате да направите с деня си.
Ригоберта Менчу
Малко тихо съзерцание е добър начин да започнете деня.
Робин Кук
...ценете какво означава да свършите един ден работа. Това е нашият единствен шанс да направим нещо продуктивно днес и със сигурност не е достъпен за някого само защото той наддава високо. Един работен ден е вашият шанс да правите изкуство, да създадете подарък, да направите нещо, което има значение. Тъй като работата ви се подобрява и изкуството ви става все по-важно, конкуренцията за вашите подаръци ще се увеличи и ще откриете, че можете да бъдете по-придирчиви към кого да ги дадете.
Сет Годин
Завземането на нова почва, създаването на връзки между хора или идеи, работата без карта – това са произведения на изкуството и ако ги правите, вие сте артист, независимо дали носите престилка, използвате компютър или работите с други хора цял ден.
Сет Годин
Мечтайте, че колкото повече се борите, толкова повече доказвате любовта, че носите своя Бог и толкова повече ще се радвате един ден със своя Възлюбен, в щастие и възторг, които никога не могат да свършат.
Тереза Авилска
Един ден си отрязан, в самото начало си отрязан и не можеш да се върнеш назад, езикът, който научаваш, и цялата работа с ходенето и всичко останало е в името на единната мисъл, как да върнеш обратно.
Томас Бернхард
Предишна
1
...
34
35
(Текуща)
36
...
100
Следваща