Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 33
Никога няма да забравя светлия септемврийски ден, стояща на бюрото ми в Белия дом, когато младият ми асистент каза, че самолет е ударил Световния търговски център - и след това втори - и трети, Пентагона.
Кондолиза Райс
Мозъчната атака за мен се провежда в леглото ми през нощта между времето, когато изгася осветлението и най-накрая заспя. Това не е много силна буря, но това, което се случва, е, че просто си мисля за различни идеи и може би неща, които видях онзи ден, за които смятам, че могат да се превърнат в добра история.
Крис ван Алсбърг
Как можете да започнете да разкривате дали чувствителността към глутен причинява някои от вашите здравословни проблеми? Симптомите се появяват скоро след консумация на глутен и се подобряват или изчезват в рамките на часове или дни след оттеглянето на глутена. Симптомите се връщат отново, ако глутенът се въведе отново.
Крис Кар
Най-важното е отдаването в работата. Всеки ден се превръща в ново предизвикателство. И колкото и да сте талантливи, без дисциплина няма значение.
Кристиано Роналдо
Аз съм актриса, който мрази диалога и днешния ден и реалността.
Кристина Ричи
Хората смятат, че круизите са за стари хора, но те са невероятни, тъй като виждате толкова много места и никога не сте закъсали, тъй като всеки ден сте акостирали в друго пристанище.
Алън Тичмарш
Тя беше чела някъде, че нормалните здрави мъже имат до двадесет ерекции на ден. Хм... да, Арес определено беше здрав.
Лариса Йон
Такава красота, помисли си той, е твърде съвършена, за да се е появила просто случайно. Този ден в центъра на Тихия океан беше за него подарък, създаден съзнателно, състрадателно, за него и Фил. Радостни и благодарни в разгара на бавното умиране, двамата мъже се къпеха в този ден, докато не дойде залезът, а времето им в затишие да свърши.
Лаура Хиленбранд
В старите дни всички пееха. От вас се очакваше да пеете, както и да говорите. Беше белег на културния човек да пее.
Ленард Бърнстейн
В наши дни са нужни само секунди - секунди - една снимка, снимка изведнъж да се превърне в международно заглавие.
Леон Панета
Знаеш ли, едно нещо, което научих за 40 години, е, че когато имаш работа във Вашингтон, го правиш ден след ден и това правя аз като министър на отбраната.
Леон Панета
Чудя се колко пъти всеки ден тя умира малко.
Либа Брей
Тази вечер тя отиде в гората и се страхувам, че ще живее в гората на душата ми до края на дните си.
Либа Брей
Мама беше законно сляпа поради дегенеративно заболяване на очите, което имаше от раждането. Това означаваше, че тя има право на социални помощи и животът ни се въртеше около първия ден от всеки месец, когато нейното плащане трябваше да бъде дължимо.
Лиз Мъри
Мъжете са много емоционално зависими от жените от деня на тяхното раждане до деня на изтичането им.
Лора Шлезинджър
Жената използва около 20 000 думи на ден, докато мъжът използва около 7 000.
Луан Бризендайн
Нашите истории ни напомнят колко скъп и крехък може да бъде животът... и че трябва да рискуваме сърцата си всеки ден, за да знаем щастието.
Луан Райс
Всяка сутрин се будя твърдо решен да променя света и едновременно с това да си изкарам дяволски добре. Това понякога прави трудно планирането на деня.
Е. Б. Уайт
Искам да кажа, Конституцията на тази страна е написана преди 200 години. Къщата, в която живея в Мадрид е на 350 години! Америка все още е проект и вие работите по нея и привличате нови неща за нея всеки ден. Това е красиво за гледане.
Антонио Бандерас
Силните на деня ни изглеждат велики само защото ние стоим на колене. Да станем!
Пиер Верньо
Хортаа от всички възрасти могат да намерят сериозна разлика в цялостното здравословно състояние на нашия океана поради действията, които предприемат всеки ден. Прости неща като събирането на боклука от плажа, рециклирането и опазването на водите могат да имат голямо въздействие върху доброто състояние на нашия океан.
Тед Дансън
Любовта смята часовете за месеци, а дните за години; и всяко малко отсъствие е вечност.
Джон Драйдън
Предишна
1
...
32
33
(Текуща)
34
...
100
Следваща