Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 32
Може би един ден всички земетресенията, урагани и финансовите катастрофи ще бъдат предвидими. Но не е нужно да чакаме дотогава сеизмологията, метеорологията и икономиката да станат науки; те вече са.
Ерик Маскин
Човек става възрастен в този ден, в който първо искрено се засмее над себе си.
Етел Баримор
Книги, в които всички думи се пишат с главни букви, трудно се четат; така е и с живота, в които всички дни са недели.
Жан Паул
Някой ден всички ще бъдем свободни. Расовата омраза ще изчезне; гражданството ще бъде важно, но човечеството като цяло много повече. Границите и териториите ще заемат полагащото им се място в мисленето на човека, но добрата воля и международното разбирателство ще имат по-голямо значение. Религиозните различия и сектантските антипатии в крайна сметка трябва да изчезнат...
Алис А. Бейли
Очевидно, че любовта съкращава дните на нашият живот, но е истина и това, че в замяна го изпълва.
Жорж Бюфон
В Лондон има толкова много големи галерии и музеи, но те могат да бъдат много претъпкани през деня.
Заха Хадид
По време на моята пънк фаза през деветдесетте години бях наистина в Nirvana. Гардеробът ми се състоеше от скъсани рипсени дънки и фланелени ризи. Един ден след училище боядисах косата си в синьо. Мама не беше фен на това решение.
Иванка Тръмп
Когато Тайсън ми отхаоа част от ухото ми, аз се удивих както никога не съм се удивявал, защото това никога не съм го виждал. На ринга могат да ти изместят глава или лакът. Но хапенето в средите на боксьорите не е прието. Бях изумен и шокиран... Аз простих това още в този ден. Това беше правилното решение, но много трудно ми се отдаде.
Ивендър Холифийлд
Всички имаме своите измислици, малки лъжи, които си казваме, че да продължаваме от един ден до следващия.
Илса Бик
Вечерта е най-доброто време на деня. Завършва дългият работен ден и можеш да си починеш и да се радваш на живота.
Кадзуо Ишигуро
Ако пишете сатира, виновен удоволствието в наши дни е, че има толкова много материали. От друга страна, ако имате семейство, това може да бъде депресиращо.
Карл Хайасън
Един ден мама спести за това вълнуващо ново нещо - замразено пиле. Тя го приготви в неделя и всички седяхме да го чакаме, но от кухнята се носеше ужасна миризма. Тя не разбра, че вътрешностите са в найлонов плик вътре. Просто ядохме зеленчуци и тя плачеше и плачеше.
Карол Вордерман
Първите няколко дни на диетата за детоксикация не са приятни.
Карол Вордерман
Живей ден по ден. Поддържайте вниманието си в настоящето. Нямайте очаквания. Не правете преценки. И се откажете от нуждата да знаете защо нещата се случват така, както се случват. Откажете се!
Каролайн Мис
Не можете да промените нищо в живота си само с намерение, което може да се превърне в разводнена, случайна надежда, че ще стигнете до утрешния ден. Намерението без действие е безполезно.
Каролайн Мис
Преди си мечтаех за медали и шампионати, но сега мечтая само за синеок боец, който един ден промени живота ми, когато сложи устни върху моите...
Кати Еванс
Индивидуализмът, в наши дни, също се явява една от основите на успеха.
Алишер Усманов
Когато бях дете, ходенето на цирк с изпълнения на диви животни беше обред. В наши дни това е акт на съучастническа жестокост.
Катрин Апългейт
Ако можех да имам само още един ден, бих могъл да направя страхотна живопис.
Хокусай
Не приемам лекомислено, че донесох живот на този свят. Те ви очакват всеки ден, тези сладки малки ангелчета. Трябва да имате време, за да си взаимодействат ежедневно.
Кели Кътроун
Знам, че един ден ще бъда смятана за твърде стара.
Клаудия Шифер
Винаги съм работила и съм преминавала през различни фази на йога, но комбинацията от пилатес три дни в седмицата с йога е невероятна.
Клаудия Шифер
Предишна
1
...
31
32
(Текуща)
33
...
100
Следваща