Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 31
Ужасен е денят, в който всеки вижда душата си гола, лишена от воал; онази скъпа душа, която не може да промени или изхвърли и която е толкова непоправимо негова.
Джордж Мур
За щастие, дните, когато прословутата расова дискриминация и сегрегация бяха подкрепени от социалните консерватори, отдавна са минавали.
Джордж Такеи
През 60-те години можехте да ядете всичко, което искате, и разбира се, хората пушеха цигари и всякакви неща, а за мазнини и нещо подобно не се говореше, а маслото и сметаната бяха широко разпространени. Това бяха прекрасни дни за гастрономия, така да се каже.
Джулия Чайлд
Най-хубавото в бъдещето е, че то идва само по един ден в даден момент от време.
Дийн Ачесън
Състезавал съм се на всичките седем континента поне два пъти. Вероятно съм избягал хиляди състезания. Но единственото състезание, с което съм най-горд, е 10K. Да, 10 хиляди. Избягах го с дъщеря си на 10-ия й рожден ден.
Дийн Карнасис
Когато тичах из цялата страна, правех 40 или 50 мили на ден във валящ сняг с нулева видимост в продължение на пет или шест последователни дни. Десет до 12 часа бягане в това е изключително монотонно.
Дийн Карнасис
Дните въобще са глупави промеждутъци от време. Те са толкова дълги, че едва започваш да съжаляваш, тъй като е време да отидеш да спиш.
Дилан Моран
Ще дойде ден, когато ще разбереш, че можеш да намериш цялата Вселена вътре в себе си, и тогава ще станеш вълшебник. Ставайки вълшебник вече няма да живееш в света, а светът ще живее в теб.
Дийпак Чопра
Аз нямам право да бъда недоволен на живота и когато стана сутрин с лошо настроение, ругаейки себе си. Защо как мога да бъда недоволен, когато небето ти е подарило още един ден и нови възможности.
Дмитрий Дюжев
Умирам да бъда велик татко някой ден, без значение кога ще дойде този ден.
Дрейк
Помните ли, когато тези компактдискове от AOL идваха по пощата почти всеки ден? Компанията се смяташе за вездесъща, непобедима. Бившият изпълнителен директор на AOL Стив Кейс беше не по-малко гений от Марк Зукърбърг.
Дъглас Рушкоф
В индустриалната ера и в аналоговите часовници минутата е част от час, която е част от деня. Знаеш ли, в ерата на цифровите технологии минутата е просто число. Часът е само 3:23. Почти тази абсолютна продължителност няма връзка с това къде е слънцето или къде е нашият ден.
Дъглас Рушкоф
Единственото оръжие, достойно за човекът на утрешният ден е словото.
Евгений Замятин
Писането ми често съдържа сувенири за деня - песен, която чух, птица, която видях - която после вложих в романа.
Ейми Тан
Всеки ден казвам "обичам те" на дъщерите си.
Ейми Чуа
Аз самият бях отгледана от изключително строги, но и изключително любящи китайски имигрантски родители. И до ден днешен вярвам, че техните големи очаквания към мен, съчетани с любов, бяха най-големият подарък, който някой ми е давал. И затова затова, въпреки че съпругът ми не е китаец, се опитвам да отгледам двете си дъщери по същия начин.
Ейми Чуа
Но ми се струваше, че това е начинът, по който живеехме всички: пълни до ръба с благодарност и радост един ден, разбити на скалите на следващия. Намирането на баланса между двете беше изкуството и спасението.
Елизабет Бърг
Бихте могли да седнете на върха на планина, да се молите часове на ден и все още да не успеете, ако нямате любов в сърцето си. Бихте могли да прекарате живота си в храненето на бедните и все пак да не успеете, защото вашата карма изисква да раждате и отглеждате деца. Пътят към дома към Бог е различен за всеки човек. Само общуването с вашия Висш Аз ще разкрие вашия път към вас.
Елизабет Клеър Профет
Ходя всеки ден с кучетата си и се насилвам да тичам малко, но го мразя.
Елизабет Хърли
Това не е игра за мен. Обичам те, Айви, и един ден ще ми повярваш.
Елизабет Чандлър
Всеки ден, всеки час те държах близо до сърцето си.
Елизабет Чандлър
Живея живот, много подобен на моите герои, тъй като живея пълноценна лятна фантазия от юни до септември. Ходя на плаж и работя там всеки ден.
Елин Хилдебранд
Предишна
1
...
30
31
(Текуща)
32
...
100
Следваща