Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 30
Корпорациите се надяват, че правилната концепция ще промени нещата за една нощ. Това е, което бихте могли да наречете подхода с катастрофална диета: гладувайте няколко дни и ще бъдете слаби цял живот.
Джеймс Суровецки
В свят, в който компаниите все повече знаят за своя бизнес в реално време, няма смисъл публичните отчети да следват предимно стария тримесечен график. Компаниите се занимават с жизненоважна информация до отчетния ден, в който момент пазарът полудява.
Джеймс Суровецки
Смелата гледна точка е, че изговарянето й помага да се реши. Може би реалистичното мнение е, че изговарянето му допълнително разпалва проблемите. Но това е Америка, особено в наши дни.
Джейн Смайли
Пишете всеки ден, само за да запазите навика си и не забравяйте, че каквото и да сте написали, не е нито толкова добро, нито толкова лошо, колкото си мислите. Просто продължете и си кажете, че ще го поправите по-късно.
Джейн Смайли
Нужно е да изглеждате такива, каквито сте. Чувствайте се комфортно. А иначе какво да правите? Да усещате глад всеки божи ден, че другите хора да са щастливи? Това е просто глупаво.
Дженифър Лорънс
Денят през 2004 г., когато рентгенологът ми каза, че имам инвазивен рак, тръгнах по коридора на болницата, търсейки телефон, за да се обадя на съпруга си, и почти виждах как страхът идва към мен като голяма черна сянка.
Джералдин Брукс
Най-лошите ни дни никога не са толкова лоши, че да сте извън обсега на Божията благодат. И най-добрите ви дни никога не са толкова добри, че да не се нуждаете от Божията благодат.
Джери Бриджис
Проповядвайте Евангелието всеки ден.
Джери Бриджис
Добре, тогава, първото й правило през останалите дни: повече не търси дефиниции навън. Тя може да няма представа коя е, но по-добре да бъде изгубена и търсена, отколкото да бъде вкарана в социална кутия от някой друг.
Дж. Р. Уорд
Не искате да договаряте цената на прости неща, които купувате всеки ден.
Джеф Безос
Работя над книгите си само през нощта и през почивните дни. Наистина е просто като хоби.
Джеф Кини
Ако всичко, което е необходимо, е ядосан непознат, който да ви съсипе деня, какво ще правите, ако се случи нещо наистина сериозно? Защо да давате на някой друг контрол над живота ви така?
Джефри Гитомър
Снимането през целия ден в дъжд не е мястото, където искате да бъдете.
Джефри Дийн Морган
Продължаваш да бягаш и един ден, когато спреш да тичаш, ще паднеш, а аз ще бъда там, за да те хвана.
Джина Шоуолтър
Присъствайте в продължение на пет минути всеки ден.
Джинийн Рот
Ден без слънцето е както знаете, нощ.
Джо Р. Лансдейл
Ислямът стои в дълга поредица от семитски, пророчески религиозни традиции, които споделят безкомпромисен монотеизъм и вяра в Божието откровение, Неговите пророци, етична отговорност и отчетност и Деня на Страшния съд. Наистина, мюсюлманите, както християните и евреите, са Децата на Авраам, тъй като всички водят своите общности до него. Историческата религиозна и политическа връзка на исляма с християнския свят и юдаизма остава силна през цялата история. Това взаимодействие е източник на взаимна изгода.
Джон Еспозито
Аз съм този странен човек, който ще гледа филм почти всеки ден, ако мога.
Джон Кразински
Мисля, че всеки актьор може да се идентифицира като професионален лъжец. Не винаги гледате на себе си по този начин, но има дни в които правя.
Джон Кюсак
...най-доброто от живота е животът да живее спокойно, където не се случва нищо, освен спокойното ни пътуване през деня, където промяната е незабележима и скъпоценният живот е всичко.
Джон Макгахърн
Общото значение на благодарността е да бъдеш благодарен за получените ползи. Въпреки че това е важно, чувствам, че енергията на благодарност е една от най-мощните привличащи сили във Вселената. Сърце, изпълнено с Деня на благодарността, дори когато изявите ни казват, че сме затънали в недостиг, конфликти и страдания, ни премества на по-висока честота в съзнанието и скоро ставаме свидетели на реалността, блестяща през илюзията.
Джон Рандолф Прайс
Това беше един от най-добрите дни в моя живот, когато аз просто живеех живота и съвсем не мислех за него.
Джонатан Сафран Фоер
Предишна
1
...
29
30
(Текуща)
31
...
100
Следваща