Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 3
Най-добрата подготовка за утрешният ден е да свърши възможно повече от днешната работа.
Уилям Ослър
Вчерашният ден е вчерашен ден. Ако опитаме да го удържим, то само ще загубим утрешният.
Бил Клинтън
Измислицата е измислена в деня, когато Йона пристигна у дома и каза на жена си, че закъснява с три дни, тъй като е бил погълнат от кит.
Габриел Гарсия Маркес
Всеки ден трябва да направиш нещо, което те плаши.
Елинор Рузвелт
Човек започва отначало всеки ден, въпреки всичко, което знае, срещу всичко, което знае.
Емил Чоран
Всеки ден, в който вие не сте попълнили своето образование с малки, но нови за вас късове знания... считайте за безплоден и безвъзвратно загубен за себе си.
Константин Станиславски
Целунах първото си момиче и изпуших първата си цигара в един и същи ден. От тогава нямам време за цигари!
Артуро Тосканини
Всяко куче трябва да си има своя ден.
Джонатан Суифт
Ако ти живееш сто години, аз искам да живея сто години без един ден, така че никога да не живея без теб.
Алън Милн
Всеки ден е пътуване, а самото пътуване е у дома.
Мацуо Башьо
Това беше един от онези перфектни английски есенни дни, които се появяват по-често в паметта, отколкото в живота.
П. Д. Джеймс
Понякога хората казват: "Един ден ще погледнеш назад към това и ще се смееш." Въпросът ми е: "Защо да чакам?"
Ричард Бандлър
Когато бяхме на лов в Африка, си загубихме тирбушона и за няколко дни живяхме само на вода и храна.
Уилям Клод Фийлдс
Ние имаме нужда от 4 прегръдки на ден за да оцелеем. Ние имаме нужда от 8 прегръдки на ден за поддържане. Ние имаме нужда от 12 прегръдки на ден за да растем.
Вирджиния Сатир
Всеки човек се различава от другия и с всеки ден се различава сам от себе си.
Александър Поуп
Понякога ми се струва, че животът ми е само един дълъг ден.
Джон Мейър
Утрешният ден е най-важното нещо в живота. Той ни навестява в полунощ. Забележително е, когато той два и се отдава право в ръцете ни. Той се надява че ние сме имали някакъв урок от вчерашният ден.
Джон Уейн
Всеки ден и във всяко отношение ставам все по-добър и по-добър.
Емил Куе
Искреността в наши дни изглежда проблемна. Но аз предпочитам да ме мразят, отколкото да бъда лицемерен и глупав.
Кристен Стюарт
Либерал е мъж или жена или дете, които очакват по-добър ден, по-спокойна нощ и светло, безкрайно бъдеще.
Ленард Бърнстейн
От всички наши мечти днес няма по-важно - или толкова трудно да се осъществи - от това за мира в света. Нека никога не загубим вярата си в него или решимостта си да направим всичко, което може да се направи, за да го превърнем един ден в реалност.
Лестър Пиърсън
Веднъж по време на сухия режим бях принуден да живея дни наред само на храна и вода.
Уилям Клод Фийлдс
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
100
Следваща