Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 29
Свети Валентин е ден за приготвяне на кексчета с децата си? Не, Свети Валентин трябва да е ден за романтична любов.
Айлет Уолдман
Мразя домашните. Сега ги мразя повече, отколкото когато бях този, който влачеше учебници и подвързващи устройства от училище. Часът, в който децата ми са седнали на кухненската маса, книгите им се разстилаха пред тях, а трохите от закуската им след училище осеяха масата, без съмнение е най-лошият час в моя ден.
Айлет Уолдман
Въпреки факта, че в Америка затваряме повече непълнолетни за цял живот, отколкото в която и да е друга страна по света, истината е, че огромното мнозинство от младежите нарушители един ден ще бъдат освободени. Въпросът е прост и категоричен. Искаме ли да им помогнем да се променят или искаме да им помогнем да станат още по-насилствени и опасни?
Айлет Уолдман
Животът е момент в сезон. Животът е един снеговалеж. Животът е един есенен ден. Животът е деликатният, бърз край на сянката на затварящата се врата. Животът е кратко движение на ръцете и краката.
Алан Лайтман
Но вярвам, че хубавите неща се случват всеки ден. Вярвам, че добрите неща се случват дори когато се случват лоши неща. И вярвам, че в един щастлив ден като днес, все още можем да се чувстваме малко тъжни. И това е животът, нали?
Габриел Зевин
Нека се заемем с поставянето на високи стандарти за живот, любов, творчество и мъдрост. Ако очакванията ни в тези области са ниски, няма вероятност да изпитаме уелнес. Поставянето на високи стандарти прави всеки ден и всяко десетилетие заслужаващо да се очаква.
Грег Андерсън
Това, което правите всеки ден, е по-важно от това, което правите от време на време.
Гретхен Рубин
Най-щастливите хора в Америка се социализират около седем часа на ден.
Дан Бютнер
Не вярвам на докторите. Всеки, при когото съм бил, ми е казвал, че няма да доживея до следващият рожден ден, а сега аз съм на погребенията им.
Дан Маккафърти
Ако популярната култура ни е научила на нещо, това е, че някой ден човечеството трябва да се изправи и да унищожи нарастващата заплаха от роботи.
Даниел Х. Уилсън
Предполагам, че прошката, подобно на щастието, не е крайна дестинация. Не можете един ден да стигнете там и да останете.
Деб Калети
Не разбирам защо абитуриентските балове са като мини сватба в наши дни... Никой не бива да харчи такива пари за гимназиален танц.
Деб Калети
Когато хората ми казват, че се опитват да медитират, винаги знам, че все още нямат формат, който да работи. Насърчавам истински медитативен формат, който използвате ежедневно, защото медитацията е постепенна и работи само ако се прави всеки ден.
Дебора Кинг
През четирите дни на бурята свикнах с меката светлина на лампите и свещите и ми хареса. Когато захранването отново се включи, открих, че всъщност съм разочарован. Електрическите светлини изглеждаха студени и безлични; те разкриха твърде много.
Деймън Найт
Аз лично вярвам, че тези, които са лидери с политическа власт по света, ще бъдат принудени някой ден, рано или късно, да отстъпят на здравия разум и волята на хората.
Алва Мюрдал
Волатилността може да се увеличава, просто защото инвеститорите трябва да усвояват повече информация всеки ден.
Алекс Беренсън
Хората са будни около 16 часа на ден, така че да отделяте 30 минути за поддържане на теглото си, за да поддържате тялото си здраво, не е много време.
Денис Остин
Боже, той вероятно беше твърде млад, за да бъде толкова стар, но животът имаше начин да се опира на опит, а не на календарни дни.
Дж. Р. Уорд
Денят, в който няма да мога да изпълнявам трикове - ще стане последният ми работен ден.
Джеки Чан
Всеки ден католиците доказват, че можеш да бъдеш добър католик и добър демократ и да имаш различна позиция от Църквата по отношение на абортите.
Джеймс Карвил
Технологиите са променили завинаги света, в който живеем. Ние сме онлайн, по един или друг начин, по цял ден. Нашите телефони и компютри се превърнаха в отражение на нашата личност, нашите интереси и нашата идентичност. Те притежават много важно за нас.
Джеймс Коми
Един ден ще имате спокойно сърце.
Джеймс Лий Бърк
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
100