Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 28
Пиянството е форма на самоубийство, когато на теб ти е позволено да се връщаш към живота и да започнеш всичко отново на следващия ден.
Чарлз Буковски
Този, който твърди, че в един прекрасен ден ще осъществи, накрая, своята мечта, следва да се помни: "един прекрасен ден" - това е днес. Едва ли някога ще е перфектно...
Честър Бенингтън
Мама казваше, че трябва да познаваш някого хиляда дни, преди да зърнеш душата му.
Шанън Хейл
Снегът беше твърде лек, за да остане, земята беше твърде топла, за да го задържи. И странният пролетен сняг падна само в онзи златен миг на зазоряване, обръщането на страницата между нощта и деня.
Шанън Хейл
Всеки един от нас може да направи добро дело, всеки ден и навсякъде. В болници с отчаяна нужда от доброволци, в домове за възрастни хора, където нашите родители и баби и дядовци копнеят за усмивка, чуващо ухо, на улицата, на работните ни места и особено у дома.
Шари Арисон
Въпросите на сърцето са важни за мен. Целият този материализъм и всичките пари и богатство са неща, които не носите в гроба. Един ден го имаш. На следващия ден не го правите.
Шари Арисон
Излагането на положителната ви енергия ви свързва обратно с основните човешки ценности, които всички споделяме. Денят на добрите дела показва, че независимо от размера на жеста, усмивката, която озарява деня на някой друг, или доброволчеството във вашата общност, ние всички можем да вземем активно участие в промяната.
Шари Арисон
Средният тийнейджър днес прекарва около 35 часа седмично пред някакъв екран: iPod, филм, телевизия, видео. И много от тях са добри, но много от тях не са. И така, мисля, че имате тези пет часа на ден медии, които влизат в главата на вашето дете, което създава много хаос там.
Шон Кови
Не се събуждам всеки ден и мисля кои турнири съм спечелила и кои титли притежавам. Това е нещо, което не ми пука.
Щефи Граф
От най-ранните си дни изпитвах страст към науката.
Юзеф Ротблат
Всеки получава едни и същи двадесет и четири часа на ден, разликата е в това как ги използва.
Барбара Ан Кипфър
Идва денят, когато в тялото христово няма да има един болен светец.
Бени Хин
Всеки ден трябва да има маршове, които да разказват на хората за негативността на наркотиците и как наркотиците ни помагат да се държим негативно.
Бил Козби
Това, че брачните двойки могат да живеят заедно ден след ден, е чудо, което Ватикана е пренебрегнал.
Бил Козби
Нашата военна машина ще смаже Ирак за броени дни и няма съмнение, че ще го направи.
Бил О'Райли
Всеки ден, аз избирам годините си.
Блейк Лайвли
Преминаването на времето не е стабилно нещо. Хората се опитват да го измерват, но изглежда, че някои дни са натъпкани години, а други преминават за миг на око. Някои дни имат значение, а други не.
Блу Балиет
Няма да знам, че е дошъл денят, защото няма да спра да опитвам.
Брандън Мъл
Повечето от нас не спират да обмислят своите благословии; по-скоро прекарваме деня само в мислене за проблемите си. Но тъй като трябва да си жив, за да имаш проблеми, бъди благодарен за възможността да ги имаш.
Бърни С. Сийгъл
Вдъхновението е най-големият подарък, защото отваря живота ви за много нови възможности. Всеки ден става по-смислен и животът ви се подобрява, когато действията ви се ръководят от това, което ви вдъхновява.
Бърни С. Сийгъл
Да изхвърлите жените, когато вече не са нужни на никого е най-голямото предателство, трябва да си тръгнете от тях, докато са млади или да живеете с тях до края на дните си.
Валентин Черних
По-добре да живея един ден. Ако започнете да мислите както става, просто полудявате.
Виле Вало
Предишна
1
...
27
28
(Текуща)
29
...
100
Следваща