Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 27
В днешния ден главната политическа задача не е в това, да се даде на човек свобода, а в това, да се удовлетворят неговите потребности.
Уистън Хю Одън
Ставам всеки ден, вярвайки, че днес ще бъде по-добре от вчера.
Уил Смит
Чудото е следното: че ще станете сутрин и ще можете да видите отново стряскащата красота на деня.
Уилям Кент Крюгер
Никога не съм се съмнявал, тъй като бях достатъчно възрастен, за да мисля интелигентно, че някой ден ще бъда президент.
Уилям Маккинли
Никога не се старайте да направите впечатление на жена, иначе на вас ще ви се наложи да запазите стила си до края на дните си, за да не я разочаровате.
Уилям Клод Фийлдс
Основното обучение SEAL е шест месеца дълги, мъчителни бягания под мекия пясък, среднощни плувания в студената вода край Сан Диего, курсове с препятствия, безкрайна гимнастика, дни без сън и винаги студени, мокри и нещастни.
Уилям Х. Макрейвън
Ние срещаме извънземни всеки ден, които имат какво да ни дадат. Те идват под формата на хора с различни мнения.
Уилям Шатнър
Всеки ден, който се събуждаме, е добър ден. Всеки дъх, който поемаме, е изпълнен с надежда за по-добър ден. Всяка дума, която говорим, е шанс да променим това, което е лошо, в нещо добро.
Уолтър Мозли
По време на ранната си кариера всеки ден писах от пет до десет сутринта, преди да отида в офиса си, навик, който остава с мен оттогава.
Уорън Адлър
От деня, когато войната завладя небето, нищо не можеше да провери нейния напредък.
Фердинан Бюисон
Уникалността на дзадзен се крие в това: че умът се освобождава от робството на всички мисловни форми, видения, предмети и въображения, независимо от това дали са свещени или извисяващи, и се довежда до състояние на абсолютна празнота, от която само той един ден може да възприеме своята истинската природа или природата на Вселената.
Филип Капло
Истинският консерватор е човекът, който е истински загрижен за несправедливостите и мисли за деня на разчитането.
Франклин Делано Рузвелт
Аз съм сериозен християнин. Приемам вярата си сериозно. Опитвам се да го практикувам всеки ден от седмицата, а не само в неделя.
Франсис Колинс
За да бъдете верни в молитвата, задължително е да организираме всички дейности на деня с редовност, която нищо не може да наруши.
Франсоа Фенелон
Когато китайците се съберат - това, което е заровено, остава заровено. Ние дори не обсъждаме нашите смущаващи ранни дни, които се борят в Чикаго.
Анчи Мин
Да бъдеш порядъчен човек и да помагаш на близките - това, навярно, е най-главното в наши дни.
Фьодор Емеляненко
Успеха е съвкупност на малки усилия повтаряни ден за ден.
Хамес Родригес
Един ден си сложих шапката-мечта и стъпих в страната на чудесата.
Хауърд Пайл
При ухажването кой печели и кой губи ще определи кой ще предаде своето ДНК на утрешния ден.
Хелън Фишер
Когато си във вихъра на тази романтична любов, това е поразително - ти си извън контрол, ти си ирационален, отиваш на фитнес в 6 сутринта. всеки ден - Защо? Защото тя е там.
Хелън Фишер
В течение на много години аз съм забелязал, че повечето лекари, юристи и крупни бизнесмени са си направили навика да посещават шахматният клуб във втората половина на деня или вечер, за да се отпуснат и да намерят облекчение от грижите по своята работа.
Хосе Раул Капабланка
Преди десет години ние бяхме разглеждани като практически фалирала държава, но днес сме жизнена демокрация. Можете спокойно да се разхождате по улиците на Богота в наши дни.
Хуан Мануел Сантос
Предишна
1
...
26
27
(Текуща)
28
...
100
Следваща