Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 25
Планирайте внимателно напредъка си; час по час, ден по ден, месец по месец. Организираната дейност и поддържаният ентусиазъм са изворите на вашата сила.
Пол Майер
Аз също влязох в Лагера като невярващ и като невярващ бях освободен и живях до ден днешен.
Примо Леви
Светлинен лъч отнема около два милиона години, за да достигне от нас до мъглявината на Андромеда. Но мисълта ми покрива това разстояние за няколко секунди. Може би някой ден някаква междинна форма на тялото и ума може да ни позволи да кажем, че всъщност можем да пътуваме по-бързо от светлината.
Рагнар Фриш
Откривам, че съм леко депресиран, ако не движа тялото си всеки ден, така че понякога е също толкова просто като ходене, а друг път е тренировка за маратон или някаква лична цел, която се опитвам да срещна.
Райън Рейнолдс
Ще ви бъде трудно да намерите повече драма в "Дните на нашия живот", отколкото да се занимавате със средна работа всеки ден.
Райън Рейнолдс
Най-съществената част от деня ми е правилната вечеря.
Рейчъл Рей
Харесва ми да се чувствам като вол в края на деня. Харесва ми да работя усилено.
Рейчъл Рей
Почти в деня, в който спрях да бъда лауреат, стиховете, които бяха малко и много, се върнаха при мен, като птици вечер, гнездящи на дърво.
Андрю Моушън
Проучванията показват, че хората, които са физически активни, спят по-добре от тези, които са заседнали. Колкото повече енергия изразходвате през деня, толкова по-сънливи ще се чувствате преди лягане.
Андрю Уейл
Просто съм потопен в работа от пет сутринта до единадесет през нощта; почти се нуждаят от няколко дни почивка, за да избягате от претоварване!
Рихард Нойтра
Писателите прекарват три години, пренареждайки 26 букви от азбуката. Достатъчно е да накарате да губите ума си всеки ден.
Ричард Прайс
Четенето беше като наркотик, дрога. Романите създаваха настроения, в които живях с дни.
Ричард Райт
Не напусках юга, за да забравя юга, а така, че някой ден да го разбера.
Ричард Райт
Аз не съм мазохист, но сутрин винаги вземам гладен душ. Това е великолепно начало на деня, понеже след това със сигурност няма да има нещо по-лошо.
Роман Полански
Скуката е най-големият проблем. Същата позиция. Същият ден от седмицата. Става скучно, когато не носите добавени цветя вкъщи.
Рут Уестхаймер
Страхът от реалността не си струва, просто трябва да я приемете, да плачете няколко дни и да се успокоите.
Рю Мураками
Стимулирайте работниците си. Постоянно, ден по ден, търсете нови методи за стимулиране на своите сътрудници и подържане на състезателен дух в колектива.
Сам Уолтън
На нормален роман бих искала да напиша 2000 до 2500 думи на ден; Средно пиша по 10 000 думи на седмица и след това има ден за планиране. С историческите е доста по-трудно, защото трябва да спреш и да провериш фактите.
Сара Пинбъра
Бъдете търпеливи и силни; някой ден тази болка ще ви бъде полезна.
Сесилия Ахърн
Сънищата трябва да се забравят, когато се събудим. Или един ден ще се окажем неспособни да спим.
Спайдър Робинсън
Ами страстта, отдадеността, лоялността? Може ли робот да ги осигури? Не! От друга страна, по-лесно е да пенсионирате робота, когато денят му приключи.
Стенли Бинг
В края на деня, нека няма извинения, обяснения и съжаления.
Стив Мараболи
Предишна
1
...
24
25
(Текуща)
26
...
100
Следваща