Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 24
Нещото, което никога не съм знаела за балета, е, че това е един от най-дразнещите спортове, в които някога съм участвал. Казвам спорт, защото тренират постоянно, всеки ден.
Мила Кунис
Днес е ден на гражданите. Решението е от тях. Ние сме много спокойни и оптимистични.
Мишел Башле
Следя - това е, което аз правя по цели дни, стоейки пред телевизора. Това ми е и останало. Включвам екрана и имам такова впечатление, че всички задници са там...
Мишел Мерсие
Хамас, те използват живота на цивилни, използват деца, използват страданията на хората всеки ден, за да постигнат целите си. И това е, което мразя.
Мосаб Хасан Юсуф
Ако има добра страна на исляма, в края на деня той служи на злото.
Мосаб Хасан Юсуф
От време на време трябва да се щипна, за да напомня, че съм нобелов лауреат, но това не е част от работния ми план всеки ден.
Мохамед ел Барадей
След много десетилетия на филми на Дисни, ние сме били обусловени да очакваме принцесите да се влюбят бързо в своите очарователни принцове и да "заживеят щастливо до края на дните си".
Мохамед Ел-Ериан
Ще се видя като човек със стойност в деня, в който терористите бъдат изправени пред съда.
Надия Мурад
Влюбените също трябва да имат почивни дни.
Натали Барни
Истина е, че играя много добре, но аз искам повече. Винаги искам да бъда по-добър, да играя по-добре, отколкото съм играл предишният ден.
Неймар
Всички живеем в непрекъсната серия от бедствия. Не познавам човек, който да няма серия от бедствия. Животът не работи там, където правиш определена сума пари, плащаш сметките си, продължаваш от ден за ден. Не! Това, което се случва, е, че правите парите си, плащате сметките си и след това се появява нова сметка, която е напълно неочаквана.
Нийл Гейблър
Благословени сме за "Как се запознах с майка ви" да се чувстваме сякаш правим малко забавна игра всеки ден.
Нийл Патрик Харис
Опитвам се да имам смисъл да бъда видян. Понякога, когато съм навън, ще си купя сок, дори когато не съм жаден. Ако магазинът е претъпкан, дори ще отида дотам, че ще пусна дребни по пода, монети и центи ще се плъзгат във всички посоки. Всичко, което искам, е да не умра в ден, в който останах невидим.
Никол Краус
Колкото повече изучава историята на сградата на американската нация, толкова по-ясно става, че може да бъде справедливо описан като лабораторен експеримент в разбирането и решаването на световните проблеми на утрешния ден.
Никълъс Мъри Бътлър
Един ден изкъпах Клифърд. И аз го сресах и заведох на кучешката изложба. Бих искал да кажа, че Клифърд спечели първа награда... но не го направи... Не ме интересува. Можете да държите всичките си малки кучета. Можете да държите всичките си черни, бели, кафяви и петнисти кучета. Аз ще запазя Клифърд... А ти?
Норман Бридуел
Най-тъжният ден от живота ви не е, когато решите да продадете. Най-тъжният ден от живота ви е, когато решите да продадете и никой не иска да купува.
Норман Спинрад
Можеш да плуваш цял ден в морето на знанието и да не се намокриш.
Нортън Джъстър
Ще видиш... наистина е доста напрегнато да не правиш нищо по цял ден, така че веднъж седмично си вземаме почивка и не отиваме никъде, точно там, където отивахме, когато ти дойде. Бихте ли искали да се присъедините към нас?
Нортън Джъстър
Решението да пиша на пълен работен ден означаваше, че не мога да си позволя да купя къща. Един приятел любезно ми предложи да използвам апартамента му в тридесет и шест етажна сграда, пълна с младоженци в южната част на Джакарта. Първоначално работното ми пространство не ми хареса, но пейзажите и всичко, което се случва навън, ми въздействаха магически.
Андреа Хирата
Не изпращайте забавни поздравителни картички на рождени дни или на Коледа. Запазете ги за погребения, когато е необходим веселият им ефект.
Патрик О'Рурк
Доказано е, че вписването на повече активност във вашия ден може значително да подобри здравето ви.
Пиер Дюкан
В самия край на една книга мога да работя за по-дълги периоди, но най-вече измислянето на неща за три часа, това е достатъчно. Не мога повече. В края на деня може да се занимавам със сутрешната си работа и може би да напиша отново. Но мисля, че три часа са добре.
Питър Кери
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
100
Следваща