Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 23
Ако израствате в Ирландия и четете книги, тогава наистина сте длъжни да опитате свое време. Това не е точно избор. Все още не знам дали съм писател. Повярвайте ми, има дни, в които се съмнявам.
Ан Енрайт
Видях романистите като възхитителни хора и си помислих... Мислех си... може би един ден бих могъл да съм един от тях.
Майкъл Палин
Посланици - това са пощальони във фракове и цилиндри, които можеш да уволниш в рамките на дни.
Малкълм Магъридж
Жените ми казват, че са различни от 21 май - деня, в който бях арестувана - това е положителна промяна, те вярват сега.
Манал Ал-Шариф
Това е напомняне за един от най-великите уроци от всички: живейте така, сякаш ще живеете вечно, но живейте всеки ден, сякаш е последен.
Марк Ричардсън
Тялото поддържа баланс само по няколко начина. В края на деня заболяването се появява, когато тези основни системи са изгубени.
Марк Хаймън
Ако сте гладни по средата на деня, банана е най-добрата закуска на бюрото ви, след тренировка или между занятията. Плодовете са много добра закуска като цяло.
Маркус Самуелсон
Чистата вода и достъпът до храна са някои от най-простите неща, които можем да приемаме за даденост всеки ден. На места като Африка, това може да бъде някои от най-трудните ресурси, които можете да постигнете, ако живеете в селски район.
Маркус Самуелсон
Моята собствена природа витае между невротичен и параноичен. Разработих навика мислено да изброявам неща, които ме карат да съм оптимист за бъдещето. Правя го всеки ден.
Марта Бек
Вие печелите модерната игра за финансово регулиране, като подадете най-много искания, присъствате на най-много изслушвания, дадете най-много пари на най-много политици и най-вече като продължите да го правите ден след ден, година след фискална година, докато кражбата стане законна отново.
Мат Таиби
Можете да носите едно и също облекло всеки ден и никой мъж - който не е гей - няма да забележи.
Маурийн Джонсън
Но сега светът, помисли си той, ги беше взел. Знаеше, че това може да се случи изведнъж. Един ден просто се събуди и имаше някъде, където трябваше да бъдеш.
Мег Уолицър
Правете нещо, което ви плаши всеки ден.
Мелина Маркета
Така че защо бих искал някой да бъде моето всичко, когато един ден може да не е наоколо?
Мелина Маркета
Хващате се за всеки знак на надежда. Хващаш го с две ръце и му вдъхваш живот ден след ден. Правите всичко, за да го поддържате жив.
Мелина Маркета
Избягах един ден. Той бягаше в същата посока.
Мелина Маркета
Ще бягам един ден. Бягай за живота ми. Да бъда свободен и да мисля за себе си... ще бягам, за да се еманципирам.
Мелина Маркета
В края на деня сънят е барометър за вашето емоционално здраве. И така, ако не сте на правилното място, където трябва да бъдете, тогава ще имате гласове, които ще ви държат будни през нощта, защото трябва да се справите с тези проблеми.
Мехмет Оз
Майка ми беше изцяло за безусловна любов и не мисля, че даваме това на нашите пациенти много. В края на деня, това, което те наистина трябва да направите, е да ги погледнете в очите и да кажете: "Тук съм за теб. Ще се уверя, че това ще се получи."
Мехмет Оз
Ако направя работното ви място благоприятно за разходка по време на обяд или за тренировка по някое време през деня, или накарам хората да използват повече стълбите, като създам стимули за това, тогава хората ще започнат да го правят естествено.
Мехмет Оз
В моята работа, ако се доближа твърде много до теб и ти умреш, от това ме боли. И така вие развивате естествена склонност да не сте близо до пациента, така че ако нещата не вървят идеално, все пак можете да станете на следващия ден и да се грижите за следващия пациент.
Мехмет Оз
Един от начините да подхранвате мозъка да взема повече решения е да го храните с въглехидрати. Така че с течение на деня започвате да жадувате за повече въглехидрати – особено жените, защото жените са склонни да вземат повече от ежедневните решения в живота ни, отколкото мъжете.
Мехмет Оз
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
100
Следваща