Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 2
На всеки ден трябва да се гледа като на един малък живот.
Максим Горки
Здраве - тогава когато вас всеки ден ви боли на друго място.
Фаина Раневска
Старостта е времето, когато свещите на тортата за рождения ден струват повече от самата торта, а половината от урината отива за изследвания.
Фаина Раневска
Всеки здрав човек може да остане без храна за два дни - но не и без поезия.
Шарл Бодлер
Често мисля, че нощта е по-оживена и по-богата на краски, от деня.
Винсент ван Гог
От момента, в който вдигнах книгата ти, докато я оставих, бях сгърчен от смях. Някой ден смятам да я прочета.
Граучо Маркс
Бог не умира в деня, когато престанем да вярваме в лично божество, но умираме в деня, когато животът ни престане да бъде осветен от постоянното сияние, обновяващо се ежедневно, от чудо, чийто източник е извън всякаква причина.
Даг Хамаршелд
Не можеш да изживееш перфектен ден без да направиш нещо за някой който никога няма да ти го върне.
Джон Удън
Всеки ден ви носи възможността да си поемете дъх, да изхвърлите обувките и да потанцувате.
Опра Уинфри
Истинският мъж - мъж, който помни рождения ден на жената, но никога на колко години е. Мъж, който не помни рождения и ден, а точно знае на колко години е - това е нейният мъж.
Фаина Раневска
Болката е временна. Може да трае минута или час, ден или дори година, но накрая ще отмине и нещо друго ще заеме мястото й. Ако се откажа обаче, тя продължава вечно.
Ланс Армстронг
По-лесно е човек да бъде любовник, отколкото съпруг, поради същата причина, поради която е по-трудно да си остроумен всеки ден, отколкото да казваш по нещо ценно от време на време.
Оноре дьо Балзак
Ние не искаме да се връщаме към утрешния ден, искаме да продължим напред.
Дан Куейл
Ненавиждам животозастрахователнте агенти: те винаги твърдят, че някой ден ще си отида, което не е така.
Стивън Лийкок
Отлагането е изкуството да се държи връзка с вчерашния ден.
Дон Маркис
Ваканция е да нямаш какво да правиш и да имаш цял ден на разположение, за да го правиш.
Робърт Орбън
Жал ми е за хората, които не пият. Както се събудят сутринта, така ще се чувстват през целия ден.
Франк Синатра
Бих искал да изгубя в кауза, която един ден ще спечели, отколкото да спечеля в кауза, която един ден ще загуби.
Удроу Уилсън
Лидерството означава решаване на проблеми. Денят, в който войниците ви спрат да ви споделят проблемите си, е денят, в който вие сте спрели да ги ръководите. Те са загубили доверие, че можете да им помогнете, или са сметнали, че не ви интересува. В случая това е провал в командването.
Колин Пауъл
Аз съм марксист-ленинист и ще остана такъв до края на дните си.
Фидел Кастро
Нямам против да разгледам Китай, ако можех да се прибера на същия ден.
Филип Ларкин
За да придобиеш знание, всеки ден прибавяй по нещо. За да придобиеш мъдрост, всеки ден изхвърляй по нещо.
Лао Дзъ
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
100
Следваща