Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 18
Ако омразата е решение, то спасилите се би трябвало да запалят целият свят в деня, когато са изчезнат от лагерите.
Ели Визел
Надявайки се да изживея дни на по-голямо щастие, забравям, че минават дни на по-малко щастие.
Елизабет Бишъп
Както вашите дни, така ще бъде и вашата сила, която на съвременен език може да бъде преведена като вашите мисли, такъв ще бъде и вашият живот.
Емет Фокс
Мрачна и ужасна страна на това чувство за общност на интереси е страхът от ужасяваща обща съдба, която в наши дни с атомно оръжие затъмнява умовете на хората по целия свят.
Емили Грийн Болч
Ключът към доброто вземане на решения е оценяването на наличната информация - данните - и комбинирането й със собствените ви оценки на плюсове и минуси. Като икономист правя това всеки ден.
Емили Остер
Един ден мисля, че това е най-великата идея, върху която работя. На следващия ден мисля, че това е най-лошото, върху което съм работил - и много се люлея между това. Някои дни съм много доволен от това, което правя, а на следващия ден съм отчаян - не се получава!
Ерик Карл
Всяка старинна вещ е красива просто понеже е доживяла до наши дни.
Жан Бодрияр
Недвижимите имоти са моят живот. Това е моята ежедневна работа, ако щете. Но поглъща и нощите и почивните дни.
Иванка Тръмп
Това е най-висшата мъдрост, която притежавам; свобода и живот се печелят от онези, които ги завладяват всеки ден наново.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Но е възможно в следващите дни тези години, през които сме преживели, евентуално да се мисли просто като период на смущения и регресия.
Карл Ялмар Брантинг
Хората говорят за изработването на художествени филми - експериментални филми. Мога да правя художествен филм всеки ден от седмицата. Но не го правя. Това, което е трудно, е да комбинираме комерсиален филм с изкуство.
Карло Понти
Западната идеология вярваше, че светът е добър, защото е създаден от Бог за шест дни и че в края на всеки ден Той поглежда работата си и казва, че е добра.
Карол Куигли
Години наред ядях едни и същи храни всеки ден, по абсолютно един и същи начин, в абсолютно едно и също време.
Каролин Нап
Сигурността винаги ще бъде игра на котка и мишка, защото ще има хора, които търсят наградата нулев ден, имате хора, които нямат управление на конфигурацията, нямат управление на уязвимостите, нямате управление на пачове.
Кевин Митник
Хакването на компютър наистина води до финансови загуби и неприятности. Целите на терористичните групи са по-сериозни. Това не означава, че кибергрупите не могат да получат достъп до телефонен превключвател в Манхатън в ден като 11 септември, да го изключат и следователно да причинят повече жертви.
Кевин Митник
Целият ден цветовете бяха като на здрач, мъгла, която се движеше като водно създание по големите склонове на планините, притежавани от океански сенки и дълбини.
Киран Десаи
За да нарисувате морето действително добре, вие трябва да го гледате всеки час, всеки ден на едно и също място, че да можете да разберете, как трябва да работите на това конкретно място, и именно затова аз работя над едни и същи теми и сюжети отново и отново и отново, четири или даже шест пъти.
Клод Моне
Бъдете гъсеница през деня и пеперуда нощем.
Коко Габриел Шанел
Всеки ден е лъжа. Но ти умират и това е истина.
Кормак Маккарти
Ако не смятате, че вашата тревожност, депресия, тъга и стрес влияят на физическото ви здраве, помислете отново. Всички тези емоции предизвикват химически реакции в тялото ви, които могат да доведат до възпаление и отслабена имунна система. Научете се как да се справяте, мили приятелю. Винаги ще има тъмни дни.
Крис Кар
Пацифист често - поне в наши дни - ще бъде интернационалист и обратно. Но историята ни показва, че пацифистът не трябва да мисли в международен план.
Кристиан Лоус Ланге
Ние сме тук, за да станем велики мъже и жени и с тази цел трябва да премахнем всичко в нашата религия и философия, което има тенденция да направи човешкия ум зависим слабак. Ако искате да служите на Бога и да бъдете наистина религиозни, не коленичете пред Бога, но се научете да ходите с Бога и правете нещо осезаемо всеки ден, за да увеличите щастието на човечеството. Това е религия, която си заслужава и само такава религия може да угоди на Безкрайния.
Крисчън Ларсън
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
100
Следваща