Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 17
Самото писане е мечта. Има дни на съмнения и срокове и се чудите как ще плащате сметките, докато не напишете този бестселър. Но все пак това е най-добрата работа, която съм имал. Аз също успях да помогна на много хора и дори да вдъхновя няколко и това се чувства страхотно.
Греъм Браун
Идеята, че бъдещето е непредсказуемо, се подкопава всеки ден от лекотата, с която се обяснява миналото.
Даниел Канеман
Един ден, след десетки милиони години, някой ще ме намери ръждясал в калта на свят, който никога не е виждал, и когато ме смачкат между пръстите си, ще открият теб.
Джанет Уинтерсън
Честит ден на Свети Валентин за онези, които са намерили любов под каквато и да е форма или форма, и за тези, които все още ловуват, не се отказвайте. Ако се чувствате зле, изпратете си картичка. Сигурно си струваш...
Джанет Уинтерсън
Когато тя кърви от миризмите, знам, че променя цвета си. В тези дни в душата й има желязо. Мирише на пистолет.
Джанет Уинтерсън
Сънят е все още труден, спя по три или четири часа на ден. Обикновено някъде следобед. Вървя в студа, държа се вцепенен. Плача по-малко и по-малко.
Джеймс Фрей
Харесва ми работата на чародей. Всеки ден прилича на Дисниленд.
Джим Бъчър
Хората може би са единствените същества на Земята, които прекарват значително време в мислене над факта, че някой ден животът им ще приключи.
Джоан Д. Виндж
Всеки ден, колкото и да се бориш, научаваш малко повече за себе си, а повече от всичко се научаваш на смирение.
Джон Д. Макдоналд
Аз имам един съвет. Никога не ходете на работа. Ако в течение на целия си живот вие всеки ден ходите в офис, изведнъж ще ви остават зад вратата и отпратят за пенсия. И тогава вие сигурно няма да бъдете готови за старостта и тя ще ви намери неподготвени. Погледнете на мен. От 12 години всеки ден аз правя едно и също; събуждам се и мисля за това, как да заработя на себе си късче хляб. Живота не се е изменил след като станах старец.
Джон Кейдж
Един ден човечеството ще играе със закона, точно както децата играят с изхвърлени предмети, не с цел да ги върнат към каноничната му употреба, а да ги освободят от това завинаги.
Джорджо Агамбен
Всеки ден се водят преговори и понякога се прави с оръжия.
Джос Уедън
Вие се молите в беда и нужда; бихте ли се молили и в пълнотата на вашата радост и в дните си на изобилие.
Джубран Халил Джубран
Но тогава, в онези първи дни, бях толкова сама, че всеки ден беше като ядене на собственото ми сърце.
Юнот Диаз
Когато тичах из Америка, в продължение на 75 дни ядох 10 000 калории на ден. Все пак свалих около пет килограма.
Дийн Карнасис
Правя малко медитация в стил йога. Отпускането и дишането дори само една минута на ден прави голяма промяна.
Долф Лундгрен
Поне веднъж седмично се опитвам да имам един ден, в който нямам нищо планирано, за да мога да стана и да се върна в леглото, да лежа наоколо и да презареждам батериите си.
Долф Лундгрен
Това са дните след това. Всичко сега се измерва със след.
Дон ДеЛило
Успеха не идва за един ден. Той идва когато с всеки ден ти ставаш малко по-добър, отколкото си бил преди. Всичко става постепенно.
Дуейн Джонсън
Можете да се гордеете с това, което правите всеки ден, но не и арогантност в това, с което сте родени.
Ейми Тан
Всеки ден, в който не практикувате, е ден, в който се влошавате.
Ейми Чуа
Когато бях малка, родителите ми наистина искаха само да бъда учен или лекар; те дори не бяха чували за юридическия факултет. Мисля, че дори тези дни, ако трябва да кажете на майка си, че искате да бъдете моден дизайнер, художник или писател, много азиатски родители биха се разтревожили, защото не смятат, че това е сигурна кариера.
Ейми Чуа
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
100
Следваща