Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 15
Поради привързаност, гняв и глупост съм извършил безброй грешки в речта, делата и мислите. Навеждам глава и се покайвам. Заклевам се от днес да започна отначало, да живея ден и нощ в съзнание и да не повтарям предишните си грешки.
Тик Нят Хан
Изтриването на 200 спама на ден е трудно. И постоянно проверявах имейла си, вместо да се занимавам с истинската си работа, която е четене и писане. Имейлът се превръщаше в разсейване, по-скоро в бреме, отколкото в освобождаване.
Том Ходжкинсън
Можех щастливо да се облягам на порта през целия ден, разговаряйки с минувачите за вятъра и дъжда. Много се накланям към портите, докато трябва да работя в градината; вместо да окопавам, се облягам на портата, взирам се в лехите със зеленчуци и размишлявам.
Том Ходжкинсън
В Съдният ден нас ще ни попитат не за това, какво сме прочели, а за това какво сме извършили.
Тома Кемпийски
Икономистите са склонни да мислят, че са много, много по-умни от историците, отколкото всички. И това е малко прекалено много, защото в края на деня не знаем много в икономиката.
Тома Пикети
Няма нито рай в славно сияние, нито ад, където грешниците пекат. Ето и сега е денят на нашите вечни мъки! Тук и сега е нашият ден на наслада! Тук и сега е нашият шанс! Изберете този ден, този час, защото няма спасител!
Антон Шандор Ла Вей
Нищо толкова категорично не доказва способността на човека да води другите, както това, което прави от ден на ден, за да води себе си.
Томас Дж. Уотсън
Всеки ден отивам в своето студио, пълен радост, вечерта, когато съм задължен да го оставя в тъмнина аз не мога да дочакам утрото, че отново да отида.
Уилям Адолф Бугеро
Мисля, че най-добрият начин за добър нощен сън е да работите усилено през целия ден. Ако работите усилено и, разбира се, тренирайте.
Уилям Х. Макрейвън
За мен всеки час от деня и нощта е невероятно перфектно чудо.
Уолтър Крайслер
Първото нещо, което трябва да знаете за писането, е, че това е нещо, което трябва да правите всеки ден. Има две причини за това правило: Да свършите работата и да се свържете с несъзнателния си ум.
Уолтър Мозли
Не всеки ден светът се подрежда в стихотворение.
Уолъс Стивънс
Ако всеки американец даряваше по пет часа седмично, това щеше да изравни труда на 20 милиона доброволци на пълен работен ден.
Упи Голдбърг
Аз имам наказателен режим на тренировка. Всеки ден тичам по 3 минути на пътеката, после лягам, изпивам чаша водка и изпушвам по цигара.
Антъни Хопкинс
За да удържите лидерството, трябва просто добре да работите. Други рецепти няма. Трябва всеки ден нещо да подобрявате.
Аркадий Волож
Истинската красота се крие в грозотата - ето това си казвам всеки ден.
Хавиер Бардем
Всъщност се моля всеки ден, но не вярвам в Бога.
Харви Фиърстайн
Не, не живея в сърдечна болка. Не плача, докато спя или нещо от това. Аз съм, казвам си, над това. Но чувствам празнота, колкото и гадно да звучи. И искам или не, аз все още мисля за нея всеки божи ден.
Харлан Коубън
Добрите приятели не трябва да се посещават всеки ден.
Хуан Мануел Сантос
Пиех по два двойни еспресо на ден. Отказах се от това, имах главоболие в продължение на пет дни, но сега се чувствам страхотно.
Хюго Уивинг
Не ми пукаше за репортажи, отразяващи едно и също нещо ден след ден - кратък период на внимание.
Чарлз Портис
Не можете да се забавлявате със слаби, вредни, негативни мисли десет часа на ден и да очаквате да създадете красиви, силни и хармонични условия с десет минути силна, позитивна, творческа мисъл.
Чарлз Ханел
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
100
Следваща