Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 14
От девет годишен всеки ден излизах на улицата и рисувах. Виждах красотата, там където другите виждат мръсотия. И това остана в мен - мен ме привличат тъмни истории и тъмни сюжети.
Ридли Скот
В тези дните хората знаеха, как да пишат малки ефективни програми - навик, който в последствие беше изгубен.
Андрю Таненбаум
Това е другото, което научих онзи ден, че истината, колкото и да е шокираща или неудобна, в крайна сметка води до освобождение и достойнство.
Рики Джървейс
Когато баща, отсъстващ през деня, се прибира у дома в шест, децата му получават само неговия темперамент, а не неговото учение.
Робърт Блай
Факелът още гори, и докато той гори, за всички нас остава шанс да освети утрешният ден, шанс за светло бъдеще. Тази надежда придава смисъл на моя живот.
Робърт Кенеди
Още в училище по цели дни рисувах по полетата на учебниците и речниците, не обръщайки никакво внимание на учителите. А после се развличах с приятели. Ако бързо прелистите нарисуваното на дебелите речници, то ще получите истински анимационен филм!
Робърт Родригес
Ще бъде страхотен ден, когато нашите училища разполагат с всички пари, от които се нуждаят, а нашите военновъздушни сили трябва да имат разпродажба, за да купят бомбардировач.
Робърт Фулам
Въпреки всичките ми добри намерения, има дни, в които нещата се объркват или изпадам в стари навици. Когато нещата не вървят добре, когато съм сприхав или ядосан, ще осъзная, че не съм обръщал внимание на душата си и не съм следвал най-добрата си рутина.
Робърт Фулам
Но факт е, че повечето хора няма да забогатеят някой ден.
Роджър Ебърт
По времето, когато бях арестуван, не знаех, че ще се превърне в това. Това беше просто ден като всеки друг ден. Единственото нещо, което го направи значимо, беше, че масите от хората се присъединиха.
Роза Паркс
Единствената ми грижа беше да се прибера след тежък работен ден.
Роза Паркс
Друг термин за превантивна война е агресивната война - започване на войни, защото някой ден някой може да ни направи нещо. Това не е част от американската традиция.
Рон Пол
Всеки ден може да видим нещо ново в Христос. Неговата любов няма нито ръб, нито дъно.
Самюел Ръдърфорд
Вие се обновявате всеки ден. Понякога сте успешни, понякога не, но средното е това, което се брои.
Сатя Надела
Няма заместител за упорита работа, 23 или 24 часа на ден. И няма заместител на търпението и приемането.
Сесар Чавес
Да режисираш телевизия наистина е трудно - толкова е бърза. Снимате едночасово шоу за седем дни.
Стив Бушеми
Един ден може би ще се убедите сами, че съжалението е нищо. Стойността се състои в това, как ще се отговори.
Стивън Ериксън
Най-важното в изкуството е да работиш. Нищо друго няма значение, освен да сядате всеки ден и да опитвате.
Стивън Пресфийлд
Как така не работиш по четиринадесет часа на ден? Вашите пра-пра-прабаби и дядовци го направиха. Как така работите само осем часа? Четирима момчета бяха обесени да се бият за осемчасовия ден за вас.
Стъдс Търкъл
Опитът ме е научил, че ако обичаш. трябва да обичаш с пълна сила. Защото един ден това чувство няма да го има.
Сърша Ронан
Нямаше да е Нова година без резолюция. Реших да отделям по един момент всеки ден до края на живота си, за да оценя това, което имам.
Сюзан Бет Пфефър
Обещавам си, че ще се наслаждавам на всяка минута от деня, която ми е дадена да живея.
Тик Нят Хан
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
100
Следваща