Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 13
Ако искаш да ме убиеш, презирай ме, мрази ме и живееш по грозен начин... Бягай и се вкопчи в живота и тогава някой ден, когато имаш същите очи като мен, ела пред мен.
Масаши Кишимото
Един ден ще научите, че любовта не винаги ви предава.
Мери Балоу
С часове, дни, години наред тя се скиташе безкрайно в себе си, но никога не срещна никого, никой.
Анджела Картър
Ден без спор е като яйце без сол.
Анджела Картър
Изпращането на книга в света е много като да изпратите детето си на първия ден от детската градина. Надяваме се другите деца да играят добре и тя да се сприятелява.
Мичел Зукоф
Списъка дела за днешният ден се диктуват от душата ти. Сега единственият въпрос е дали я слушаш.
Нийл Доналд Уолш
Наблюдателите в по-ранните епохи може би смятат, че е също толкова нелепо да предполагат, че световната икономика един ден ще се удвои няколко пъти в рамките на един живот. И все пак това е необикновеното състояние, което сега приемаме за обикновено.
Ник Бостром
Ако имах фотоапарат – казах аз, - щях да те снимам всеки ден. Така ще си спомня как изглеждахте всеки ден от живота си.
Никол Краус
...Средно седемдесет и четири вида изчезват всеки ден, което беше една добра причина, но не и единствената да държим нечия ръка...
Никол Краус
Как е било възможно да се събуждаш всеки ден и да бъдеш разпознаваем за друг, когато толкова често човек е едва разпознаваем за себе си?
Никол Краус
Най-изгубен е този ден, който е преминал без смях.
Никола дьо Шамфор
Няма полиция, която да се занимава с хилядите злобни малки престъпления като това, извършвано всеки ден в града.
Норман Луис
Пиша най-добре сутрин, а мога да пиша само около половин ден, толкова.
Нортън Джъстър
Единственият ми ритуал е просто да седна и да пиша, да пиша всеки ден.
Огастин Бъроуз
Денят на благодарността не беше нищо повече от създадено от поклонници пречка по пътя на Коледа; мъртва птица на улицата, която принуди кратка отбивка.
Огастин Бъроуз
Ядрените оръжия убиват много хора наведнъж, но други оръжия убиват много хора, малко по малко, всеки ден, навсякъде по света.
Оскар Ариас Санчес
Готвенето на лук и бекон просто кара кухнята да мирише толкова добре. Всъщност един ден ще измисля стаен ароматизатор, който мирише на бекон и лук. Това е приказна миризма.
Паула Дийн
Мисля, че това нещо за унищожаването на света е там през цялото време, то е там всеки ден, когато гледаме през прозореца.
Питър Кери
Чувствам, че ако трябва да говоря за Джон, то бих седял тук пет дни, за да изкажа всичко. Или пък не искам да кажа нищо.
Пол Маккартни
Аз съм обикновено момиче, имам баща, който всеки ден чете вестници и брат, който ходи в колеж, и неговите приятели, които често говорят за мен. Но мисля, че хората забравят, когато говорят за актьори, че ние сме обикновени хора.
Приянка Чопра
Аз отново получавам от тениса удоволствие. Когато се върнах след травмата неуспешните дни бяха неизбежни, но сега при мен вече са по-успешни.
Рафаел Надал
И до ден днешен оставам убеден в тази основна философия: без значение с какви трудности се сблъскваме... има идея, която може да ни позволи да надделеем.
Рей Кързуайл
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
100
Следваща