Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дете" - страница 2
Думата "утре" е измислена за нерешителните хора и децата.
Иван Тургенев
Общото между нас е в това, че ние сме жители на тази планета. Всички ние дишаме един въздух. Живеем заради бъдещето на нашите деца. И всички ние сме смъртни.
Джон Кенеди
Половината от живота ни губят родителите, а другата половина - децата.
Кларънс Дароу
Най-добрият начин да дадете съвет на децата си е да откриете какво те самите искат и да ги посъветвате да го направят.
Хари С. Труман
Родители - това е кост, на която децата точат своите зъби.
Питър Устинов
Никога не вдигайте ръка на децата си - това оставя средната част на тялото ви незащитена.
Робърт Орбън
На Хелоуин, родителите изпращаха децата навън изглеждайки като мен.
Родни Дейнджърфийлд
Ние вярваме в нашата идея - семеен парк, където родители и деца могат да се веселят заедно.
Уолт Дисни
Всяко дете е до някаква степен гений и всеки гений е до някаква степен дете.
Артур Шопенхауер
Прошката е отговорът на мечтата на детето за чудо, чрез което онова, което е счупено, се прави цялостно, замърсеното се изчиства отново.
Даг Хамаршелд
Ние нямахме късмет с нашите деца - те пораснаха.
Кристофър Морли
Ако не можеш да обясниш нещо на 6 годишно дете, значи ти самия не го разбираш.
Алберт Айнщайн
Не можете да уловите духа на детето, тичайки подире му; вие трябва да стоите спокойно на едно място и любовта му скоро ще се възвърне.
Артър Милър
Децата имат повече нужда от примери, отколкото от критика.
Жозеф Жубер
Бракът има четири етапа. Първо е ухажването, след това женитбата, после децата, и накрая - последния етап, без който не можете да опознаете напълно жената, е разводът.
Норман Мейлър
Детето показва своята играчка, а възрастният я крие.
Антонио Поркия
По време на своята бременност: "Ако мъжете трябва да раждат, то никой от тях не би имал повече от едно дете"
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Мисля като гений, пиша като признат автор и говоря като дете.
Владимир Набоков
Имам чудесно дете! Аз му разказвах за птичките и пчеличките, а той на мен за месаря и жена ми.
Родни Дейнджърфийлд
Майката трябва да помисли два пъти - един път заради себе си, другият заради своето дете.
София Лорен
Даже да сте много талантливи и да полагате големи усилия, за някои резултати просто е нужно време: вие не можете да получите дете след месец, даже и да забремените девет жени.
Уорън Бъфет
Ако вие никога не сте знаели, какво е това ненавист към собственото дете, значи, вие никога не сте били майка.
Бети Дейвис
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
100
Следваща